2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312246 بازدید | 761 پست

دقيقا بخاطر همين چرنديات منم از يك سالي ديگه شب خونه قوم شوهر نموندم! شوهرمم كلي تو سر و كله خودش ميزد كه زشته! بهشون برميخوره! گفتم درك! وقتي اصرار ميكنن بيا بيا بعد ميريم و توي خونه ويلايي كه ٥ تا خواب داره يك اتاق رو در نظر نگرفتن برامون و ميپرسيم كجا بخوابيم ميگن نميدونيم!!!! و آخرم يا رو كاناپه و يا تخت چسي پسرش بايد بخابيم منم بهم برميخوره و نميام! تا روزي كه زن و شوهر بوديم خيلي شيك هتل گرفتم هر وقت قرار شده بريم اون سمت! 

اين مرداي ايراني واقعا بيشعورن، نفهمن! 

دختر خوب ساعت ۱۲ نصف شب شهر غریب بدون شوهر خونه ی جاری که ممکنه ندونه سوپر مارکت کجاست زن باردار کجا ...

اولا ساعت ۱۰ونیم تاپیک زده ! دوما نیازی به آدرس تیس . سر هر کوچه سوپری هست دیگه . لوازم خونگی نمیخواد که بخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت مهمون برام بیاد خیلی اذیت میشم

همش مقصر مادرمه. واضح میگم فلانی مگه رفتیم خونش که داره میاد میگه همین ۱ باره. به قدری خسته میشم خودشون خودشونو دعوت میکنن بدون اینکه ما دعوت کنیم.

این دفعه بخوان بیان نمیمونم خونه

مامانم بمونه با مهمونا

ناراحتی ندارهبه روی خودت نیار تو هم از این به بعد در حد لیاقت خودش پذیرایی کن...

نه من نمیتونم تو ذاتم نیست کم محلی کنم به مهمون 

خود شوهرم هم همین مدلیه 

با اینکه این رفتار رو کردن 

حداقل ده بار بعدش اومدن خونمون 

حتی سر زده میان خیلی وقتها 

ما صد خودمون رو میذاریم براشون 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من یادمه بچه بودیم با مامانم و خواهرا خونه مادربزرگم بودیم بابام که از ماموریت اومد مارو برد خونه ما ...

متاسفانه هستن کسایی که مثل کلم اند، بعضی ها انگار بی احترامی های خواهر یا مادر یا برادرشون رو نمیبینن، همسرم من جز این دسته هست هر بی احترامی ای از سمت خانوادش بشه رو کلا نادیده میگیره و هر چی میگی و میبینه انگار نه انگار. 

دقيقا بخاطر همين چرنديات منم از يك سالي ديگه شب خونه قوم شوهر نموندم! شوهرمم كلي تو سر و كله خودش مي ...

می‌خوان همه‌چیز مفت و مجانی باشه.

یکبار تحمل کنی دیگه تمومه 

زن خودش باید خوشگل باشه.هزینه آرایشگاه چیه

زن باید با همچیز بسازه.و رو سنگم شده بخوابه.

زن نباید رفتار خانواده شوهر ناراحتش کنه.و کلفت خونه شوهر باشه

زن فلان زن بهمان

ولی کافیه که همین آقای شوهر بیاد 

خونه فامیل زنش و همچین رفتاریو ببینه 

اصلا نمی‌مونه 

اصلا دفعه بعدی در کار نیست و نمیاد 

کلی هم سرکوفت می‌زنه و مسخره می‌کنه.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

بنظرم اینکه برا مسافر غذایی درست نکنی ربطی ب جاری و خاهر شوهر و ایناندارهما هم شهر دیگه هستیم..تا شه ...

شاید جاری ایشونم در حال جبران بودن مثل شما چون ما که واقعا نمیدونیم 

عمولا اون فامیلی که تهرانه خیلی از این سختیا کشیده همه برا کاراشون مدام میان خونه این بد بختا چ گناهی کردن خواسته ی جور بفهمونه ک نیاین چون معلومه شوهرش پشتش نی پس با حرف نمیشه باید با رفتارش بگه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یکی زنی که به اجبار شوهرش مجبوره مهمونی بده و مجبوره به خاطر اینکه به شوهرش اعتراض کنه یا به بقیه بف ...

من دقیقا همینم 

به اجبار شوهرم مجبورم دعوتشون کنم 

مجبورم بهترین پذیرایی رو بکنم 

مجبورم هی به شوهرم یاد بدم که تو وظیفه داری که بگی بهم احترام بذارن 

اما حیف 

واقعا حیف از عمری که تو این راه تلف کردم 

شوهرم فقط جوری تربیت شده که خانوادش همه دنیاش هستن 

و من جزیی از خانوادش نیستم متاسفانه 

نه من نمیتونم تو ذاتم نیست کم محلی کنم به مهمون خود شوهرم هم همین مدلیه با اینکه این رفتار رو کردن ح ...

منم همین بودم

ولی یه بار که شنیدم دم گوشم گفتم فلانی یعنی همون جا یک مدلش اینه...بهم برخورد...

یعنی چی مدلش اینه...به خودش زحمت نده پول خرج نکنه...مدلش اینه...مگه خونه مردم نمیره نمی‌بینه...

و منی که خودکشی میکنم جزو وظیفه که چون مدلم اینه...از نظرشون...

والا چند روز قبل مهمونی خودمو هلاک میکردم...

البته من سنم بالاست و با گذر زمان خودت متوجه میشی که نباید صدتو برای هر کسی بذاری...

میگفتی سکه میخوای بدی برو بخر این مال بچه ستمنم شوهرم کادوهای عقدمون رو یکی دوبار بذل و بخشش کرد بعد ...

همینو گفتم 

گفتم خودت بخر هرچی میخوای بخر کاری به کادوی بچه نداشته باش 

برای همین متهم شدم به خسیس بودن 

متهم شدم به اینکه زورم میاد برای اونا کادو ببرم