2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312374 بازدید | 761 پست
عزیزم اسی نوشته ۱۲ ساعت تو راه بوده. بعد از مهمون باید بپرسی دیگه. شام‌خوردید؟یکوقت مهمون گرسنه نبا ...

بله تو یه پست دیگه کفتم حداقل یه نیمرو باید میپخت.

نمیدونم شاید چون خودم این طوری تربیت شدم حساسم، من از بچگی یادمه پدر و مادرم هم شب رو خونه کسی نمیموندن میگفتن مزاحمته حتی خونه خواهر و برادرشون. منم اعتقاد دارم آدم خرج کنه هتل و حالا مسافرخونه و هرچی که به جیبش میخوره بگیره منت جاری و داماد و .... رو نکشه.

یچیزی بگم باورت نمیشهب خواهرم پیام دادم گفتم میایم اونجا(اونا با بابام دعوا کردن منم خواهر ناتنیشونم ...

ببخشید عزیزم ناراحت نشی. خودت هم باید برای خودت احترام قائل  بشی . تو این شرایط بارداری نباید سفر بری... همسرت هم اگر خیلی دلسوز تنهایی شماست کسی را بیاره کنارتون نه اینکه شما را بیاره اسیری و شب گشنگی بده و بخوابه. درسته رفتار جاری شما خیلی بد بود و براتون شام نذاشت اما مسئول تامین شما همسرتون هست می‌تونست از مغازه محل یک خوراکی برای شما تهیه کنه لطفاً بیش از این خودتون را اذیت نکنید سریع کارتون را انجام بدید و برگردید سر خونه زندگی خودتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد درکت کردمعید سال پیش رفتیم خونه جاری۱۲ ساعت راه بودالبته قبلش دوشب شمال موندیمولی خب از اونجا هم ...

ولا چه شوهر بیشعوری من جایی احساس ناراحتی کنم همسرم میگه نمی‌ریم وقتی تو ناراحتی حتی خونه پدر مادرش چه برسه بقیه طرف آدم باید عقل شعور داشته باشه اون شوهر من بود گفت بپوش بریم  الآنم بحث تعریف نبود بحث عقل شعور بود گفتم 

بله تو یه پست دیگه کفتم حداقل یه نیمرو باید میپخت.نمیدونم شاید چون خودم این طوری تربیت شدم حساسم، من ...

من الان خواهر شوهرم هرروز میگه بیاین سر بزنین خونش ده ساعت فاصله با ما هروقت آمده بهترین پذیرایی کردم هنوز من نرفتم ببینم چکار می‌کنه ولی تا اونجا می‌دونم خودش شوهرش آدم های خسیسین  و پولکی ولی برا مهمان کم نمی‌ذارن

بله تو یه پست دیگه کفتم حداقل یه نیمرو باید میپخت.نمیدونم شاید چون خودم این طوری تربیت شدم حساسم، من ...

من خودم همیشه میرم هتل خونه کسی نمیرم.‌ولی همه فامیل میان خونه ی ما دو سه شب هم میمونن. تا حالا نشده بی شام‌بذارمشون.

ببخشید عزیزم ناراحت نشی. خودت هم باید برای خودت احترام قائل بشی . تو این شرایط بارداری نباید سفر بر ...

بجون بچم 

اگ یبار دیگ حتی اسم کسیو بیارم 

چ برسه برم خونه کسی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا شوهرت چقد احمقه   که نرفت از بیرون برات شام بگیره.  مگه حامله نیستی؟  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

پامیشید دوتایی میرفتید یچی میخوردید برمیگشتید

فرداش با یه خداحافظی میرفتید اگه برادرشوهرم اعتراضی کرد بیشتر میمونید میگفت گویا خانمت سختشه و علاقه به حضور ما نداشته یه چایی یا شامی جلومون نذاشت

صلاحه تا بیشتر بی احترامی ندیدیم بریم!

اینا همونایین که نه خواهرشوهر تحویلشون میگیره نه جاری نه مادرشوهر براهمین عادت کردن به بی احترامی وا ...

به ذاتم ربط داره.من خونه کسی بودم حیف راهم دور بود درجه یک.رفتن بیرون بدون اینکه به من بگن ناهار خریدن اومدن جلو من خوردن.ولی سرزده بارها اومدن خونه من و توقع بهترین پذیرایی رو داشتن اصلا نمیتونم بپذیرم که با یه لقمه غذا کسی رو تحقیر کنم.گناهه واقعا.شاید تنها بدیم این بود ازشون خواستم سرزده نیان.نمیگم من خوبم من خیلی هم عیب دارم.ولی غذا یه چیز عجیبیه.البته همسرم حواسش بهم بود و بهشون گفته بود ولی کار خودشونو‌میکردن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

هر روز خداتو شکر کن ، من ۶ تا جاری دارم یعنی همه بی ادب و حیله گر .یدونش خودشون دعوت میگرفتن شام ، م ...

همون بهترین کار ممکن رو کردین که رفت و آمد نمی‌کنین ، منم جایی برم ببینم شآن مهمان رو حفظ نمیکنن دیگه پامو اونجا نمیذارم

بیچاره کی گفت توقع چیزی داره اونم گوسفند قربونی تازه شوهرش مجبورش کرده برام سواله چرا ما ایران ...

تو همین نی نی سایت شبیه جاری اسی ریخته،

طرف میگه یه چایی نیاورده، میگن توقع گوسفندداشته!!!، والا آدم به گدای سر کوچم رحمش میاد،چه برسه به برادرشوهری که از راه دورمیاد و شاید سالی یبارم نبینیش

ریپ نمیزنم،پس بجز اسی کسی ریپ نزنه!!!