2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312484 بازدید | 761 پست
چقدر بعضیا آسمون ریسمون میبافن و دنبال توجیهن برا اینکه کار جاری رو عادی جلوه بدن.عجیبن غریبا.سرزده ...

اینا همونایین که نه خواهرشوهر تحویلشون میگیره نه جاری نه مادرشوهر براهمین عادت کردن به بی احترامی واین چیزا عادی براشون

اگه امکانش رو دارین زودتر زنگ بزنین به خواهرتون که برای ناهار دعوتتون کنه برین اونجا

یچیزی بگم باورت نمیشه

ب خواهرم پیام دادم گفتم میایم اونجا

(اونا با بابام دعوا کردن منم خواهر ناتنیشونم)

برگشت گف بابا رفتار بدی کرده با ما مامانم ناراحت میشه اگ بگم بیاید شرمنده

😢

بجون بچم اگ یبار دیگ کسی رو فامیل اقوام خانواده حساب کنم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بگم باورت نمیشهب خواهرم پیام دادم گفتم میایم اونجا(اونا با بابام دعوا کردن منم خواهر ناتنیشونم ...

عزیییزم

پاشید بریدهتل بگیرید. یا برگرد خونه خودت. تنها بمونه آدم بهتره که

دوستان صبونه رو خوردیم😢کاش بمیرم این روزا زودتر تموم شعبرادرشوهرم کله پاچه اینا خریده اوردهجاریم از ...

دستش درد نکنه.‌من بودم بلند میگفتم خدا خیرتون بده منکه خیلی گشنمه بود .‌دیشب شام هم‌نخوردم ابن‌کله پاچه الان لازم‌بود

کارش قطعا زشت بوده ولی استارتر هم نگفت کی رسیده مثلا یکی ده شب بیاد دیگه تو راه باید شامش رو خورده ب ...

اره منم همین فکروکردم شایدگفته حتماشام خوردن حرفهای طرف روکه نشنیدیم همه یک طرفه قصاوت میکنیم

یچیزی بگم باورت نمیشهب خواهرم پیام دادم گفتم میایم اونجا(اونا با بابام دعوا کردن منم خواهر ناتنیشونم ...

آدم خونه باباش هم‌نتونه بره دیگه نوبره. دلت برای بابات تنگ نشده؟اصلا چرا میپرسی.‌برد دیدن بابات اوضاع و بسنج.ببین اوضاع خوبه همونجا بمون.‌هر چی باشه خونه بابات هست. 

اره منم همین فکروکردم شایدگفته حتماشام خوردن حرفهای طرف روکه نشنیدیم همه یک طرفه قصاوت میکنیم

ببین اخه من گفتم وایسیم شام بخوریم

شوهرم گف ن زنداداشم درس کرده دیگ الان

بعد زنگ زد زنداداشش ک شام خوردید؟

اینم گف نه ظهر خوردیم

دیگ ینی درس کن دیگه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارش قطعا زشت بوده ولی استارتر هم نگفت کی رسیده مثلا یکی ده شب بیاد دیگه تو راه باید شامش رو خورده ب ...

عزیزم  اسی نوشته ۱۲ ساعت تو راه بوده. بعد از مهمون باید بپرسی دیگه. شام‌خوردید؟یکوقت مهمون گرسنه نباشه. یک تخم‌مرغ میپخت

وای خدا من گریم گرفت پاشید حاضر شید برید بیرون یه کله پاچه ای حلیمی چیزی بخورید بنظرم یه بلیط بگیر برگرد بذار شوهرت بمونه.

من جاری ندارم از هفت دولت آزادم 🤭شوهرم تک پسره نمی‌دونم جاری داشتن چه حسی داره ، اکثرا ارتباط خوبی ...

هر روز خداتو شکر کن ، من ۶ تا جاری دارم یعنی همه بی ادب و حیله گر .

یدونش خودشون دعوت میگرفتن شام ، مام میرفتیم این بشر با ما صحبت نمیکرد یا میرفت تو گوشی یا اتاق خواب ، مام فهمیدیم اینطوره دیگه نرفتیم ، یدونه هم دعوت میکرد بعد هی میگفت خسته شدم داغون شدم وای دستم وای پام وای گردنم .یدونه ش میومد خونه ما ظرف های منو که موقع شام کمک میکرد تققققق توووووق میزد رو هم نمیدونم از حرص بود جی بود منم از ترس اینکه وسایلام بشکنه میگفتم زحمت نکش برین بشینم بعدا میشوریم . 

یدونه هم میرفتیم از بیرون غذا میخرید میرفت خونه خواهرش شوهزش سفره مینداخت .

خلاصه بعد سال ها که من زبونم مو درآورد بسکه به شوهرم گفتم هی اینا دعوت نکن شام و نهار اینا زن هاشون راضی نیستن ،من کلی احترام میزارم اونا بی احترامی میکنن. تا اینکه شوهرم کم کم شناختشون ،الان دیگه رفت و آمد نمیکنیم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
وااااا خوب باید ۴ تا پیتزا با سیب زمینی و مخلفات و نوشابه و سس میزاشت چطور شما کارش رو قبول دارین

یدونه پیتزا که نبوده .حتما سس و نوشابه هم بوده.ایشون میتونن بگن بی سلیقه بودن ولی میزبان بی احترامی نکرده فقط بی سلیقه بوده

ببین اخه من گفتم وایسیم شام بخوریمشوهرم گف ن زنداداشم درس کرده دیگ الانبعد زنگ زد زنداداشش ک شام خور ...

نه دیگه بعضی هاروبامته بایدحالیشون کردبایدمیگفت ماهم نخوردیم پس درست کن الان میرسیم باهم بخوریم 

دیده شما بهش عزت گذاشتی بهش کادو دادی هوا برش داشته کاش کادو رو نداده بودی یه شام دعوتشون میکردی دو ...

اره . راست میگی ایکاش اونجوری میکردم بلد نیستم دیگه. .چون خودمون اونجوری فکر نمیکنیم سمت خودمون.  بخدا من از رو احترام اونجوری‌کردم. 

parasoo1989@