2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 235321 بازدید | 761 پست
خدابیامرز مادربزرگم کارش اشتباه بود چون پسرش بعد از ماهها از ماموریت همراه زن وبچه اش رفتن خونش این ...

بله کار پدرتون واقعا مردونه بوده

ولی من یکم تاپیک و باور کردم چون داداش خودم یذره اینجوریه...☹️امیدوارم دروغ باشه چون برای اسی ناراحت شدم 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونایی که باور کردن تاپیک و به نگاهی بندازین به تاپیک های قبلی همش فیکه این آدم عقده پربازدید داره داره با روح و روان ما بازی می‌کنه 

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است .......
[QUOTE=400111871]جون بچشو قسم 😁😁 وقتی طرف فیک باشه قسم هم میخوره خب به جون بچه نداشتش مثلا😁😁حال ...

منم خونه ی مادر شوهرم زندگی می‌کردم باردار بودم شوهرم همیشه برام خوراکی می‌گرفت من یواشکی می‌خوردم چون روم نمیشد خونشون زیاد غذا بخورم ..همیشه کلی تنقلات زیر تختم داشتم 😂

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

فقط اونایی که باور کردن تاپیک و به نگاهی بندازین به تاپیک های قبلی همش فیکه این آدم عقده پربازدید دا ...

اونجا که گفت برادر شوهرم نیست و هنوز نیومده و یه جای دیگه گفت  برادر شوهرش و  جاریش شامشون رو خورده بودند و ظرفها مونده بود فهمیدم الکی میگه🤣🤣

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اره جامونم حتی ننداختاوردم تو اتاق پتو انداختم شوهرم سبزی خورد خابید منم کنارشم

ای بابا خیلی بده آدم یعنی هیچی واسه مهمون درست نکنه؟!!

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

پس بزار بیاد فردا بهش بگو میخوایم بریم خودش میفهمه بخاطر تن لش بودنه زنشه🙂 احترام باید متقابل باشه ...

خدایی دیگه یه شامو که همه درست می‌کنند.زنش یعنی نمیدونسته مهمون میخواد بیاد حالا ندونه هم وقتی اومدند مگه میشه بدون شام. بالاخره پیش میاد شام یه کم زودتر یا دیرتر.ولی چقدر بی تفاوته که نمیگه شام خوردید بیرون یا نخوردید آخه یه چیزی درست کنه!

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

اول اینکه بگم به جون بچهام اگه یه کلمه از حرفایی ک زدم دروغ باشه

دوم واقعا برا بعضی کاربرا متاسفم ک میرن تاپیک قدیمیای منو زیر و رو میکنن بهم سرکوفت میزنن(من میگم جاریم فلان کارو کرد میگن تو ادم نیسی ادم بودی بچتو ول نمیکردی شوهر کنی)خب چ ربطی داره ؟؟؟؟

دیشبم خیلی خسته بودم خوابیدم گشنه

ولی قضاوت نکنین من حالم ب اندازه کافی بده

ب خواهرم زنگ زدم امروز میرم خونشون 

شوهرم میگ من خجالت میکشم

منم گفتم تو کاراتو بکن بمون خونه داداشت منم میرم خونه خواهرم

صب هم ک بیدار شد گفتم فک نمیکردم انقد بی درک باشی متاسفم برات 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش میگفتی گشنگی مردم تا صبح ببینی چی میگه

میگ خب پا میشدی یچی میخوردی

خب وقتی صابخونه اونجوری تو قیافس من چجوری پاشم یچی کوفت کنم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگ خب پا میشدی یچی میخوردیخب وقتی صابخونه اونجوری تو قیافس من چجوری پاشم یچی کوفت کنم

بهترین کار اینه بری خونه خواهرت مشخصه جاریت راضی نیست از اینکه اونجایید.حالا صبحونه داد بهتون؟😅

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
میگ خب پا میشدی یچی میخوردیخب وقتی صابخونه اونجوری تو قیافس من چجوری پاشم یچی کوفت کنم

بگو خودتو زدی به اون راه همسر گرامی؟؟؟

بگو زنداداشتو کارد میزدی خونش در نمیومد انقدر تو قیافه بود برات، یه ذره اخترام تو رو هم نگرف نون و پنیر بذاره، غذا به درک ، رختخواب نداد روش بخوابی....

الان صبحانه حاضر کرده حداقل؟؟؟؟

ببخشیدا ولی برادرها هر دوشون سیب زمینی ان، اون از شوهرت که به رفتار زشت زنداداشش هیچ عکس العملی نشون نداده، اونم از برادرشوهرت که مهمون دعوت میکنه ولی حواسش به پذیرایی و شام نیس