2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 286382 بازدید | 761 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم نباید حتی شب خونه ی مادر شوهر بمونه ، چه برسه جاری ، جاریت مشخصه راضی نیست

اگه یه روزی ازدواج کنم جاریم بیاد خونم بهترین سفره رو براش میذارم، کلی ام میوه و شیرینی و تنقلات میخرم واس بعد شامشون، مهمون خونه ی من حرمت داره

همه مثل هم نیستن والا من زندایی هامم میبینم باهم جارین میرن خونه هم بهترین احترامو بهم میذارن

❤️

اره دقیقا برای منم سواله ما قبل اینکه راه بیفتیم تو جاده خوراکی میوه پنیرهمیشه تو ماشین هست،البته من ...

رستوران واسه راه ۵ ساعته اس  اونم من و شما ن حامله 

۱۲ ساعت خودش دو وعده غذا رو میخواد بقیه اش که بماند اجیل چای میوه تخمه نون 

زن حامله ام بچه دار حساب میشه 

من از مجردی با تجهیزات بودم الانم با بچه که بدتر شدم همسرم جایی میشینه از این کارام تعریف میکنه میگه باید ی نیسان بخرم برای سفر پشتمون بیاد فقط وسایل خانم و بیاره 

دوست من رفته بود خونه جاریش شهرستان  ،۷ ماهه هم باردار بوده 

اونجا دعواشون 

جاریش کتکش میزنه 🤦‍♀️🤦‍♀️

هنوزم باورم نمیشه یه همچین چیزایی اتفاق بیفته 

جالب اینجاست الان آشتی کردن دوباره میرن و میان 

خدایا شکرتتتتتتت 
رستوران واسه راه ۵ ساعته اس اونم من و شما ن حامله ۱۲ ساعت خودش دو وعده غذا رو میخواد بقیه اش که بما ...

منم خیلی وسایل خوراکی بر میدارم برای تو راه،ولی چی میتونم بگم در مورد اسی اصلا باورم نمیشه همچین کاری کنه جاری،من خودم دوازده ساله باجاریم قطع رابطم ولی فک نکنم بعد دوازده سال برم خونش همچین رفتاری کنه باهام،بعضی ها بویی از انسانیت نبردن 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من چن وقت پیش رفتم خونه پدر شوهرم .مادرشوهرم اصلا نه چایی نه چیزی دوساعت بعد که دامادش و دخترش اومدن ...

حالا شما میگی دخترش بدتر از اینو مادرشوهرم نسبت به منو شوهرمو پسرم می کنه در مقابل واسه جاریمو بچه هاشو شوهرش جون میده حتی با خنده گفتم اصلا واسش مهم نبود تا اینکه آخرین بار به ما گفتن شام نداریم شب برگشتیم خونه بعد واسه همون جاریم  با چرخکرده و سیب زمینی شام درست کرد منم به پدرشوهرم گفتم منو پسرم نمیایم هیچ شوهرمم حق نداره دیگه پاشو اونجا بذاره سالهاست دارم فرق گذاشتنشو می بینم هیچی نمیگم دیگه بسه جالبه خانوم به گوشش رسید اصلا هم قبول نداره فرق میذاره 

والا دلم گرفت، زن باردار گشنه بخوابهجاریت عذاب وجدان نمیگیره

شوهرش ک همدم و رفیق زندگیش و پدر بچه اش هست عذاب وجدان نمیگیره ک زن باردارش گرسنه هست بنظرت جاریش میخواهد بگیره وقتی ک شوهرش احترامم نمیذاره از غریبه چ انتظاری هست