2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312146 بازدید | 761 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی کسی بیشعوره باید اینجوری اتفاقا خجالت زدش کنی

فک میکنید خجالت میفهمند این مدل ادما؟؟؟!!!

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خب نهایتا میرفته برای خودش می‌ریخته بهتر از این بود گشنه و تشنه بمونه که

من چن وقت پیش رفتم خونه پدر شوهرم .مادرشوهرم اصلا نه چایی نه چیزی دوساعت بعد که دامادش و دخترش اومدن چایی آورد .اگه توقع داشت خودم بیارم کاش میگفت فلانی اگه چایی میخوری برای خودت بریز خیلی زشت بود حرکتش ولی من آدم تلافی نیستم مخصوصا برای بزرگتر 

اسی فک کنم زود قضاوت کرد برادر شوهره احتمال با شام اومده

خداکنه حدالاقل اون بچه گشنه نمونه 

ادمی که مسافره قطعا میوه خوراکی نون هرچی با خودش داره اینکه حامله اس بفکر نبوده همشون عجیب غریبن

من چن وقت پیش رفتم خونه پدر شوهرم .مادرشوهرم اصلا نه چایی نه چیزی دوساعت بعد که دامادش و دخترش اومدن ...

من بودم همون موقع شاکی میشدم و حرفمو به شوخی میزدم 

مثلا میگفتم ما ضعف کردیم که شاید اونا بخوان چند ساعت دیگه بیان میخواید ما بریم هر وقت اونا اومدن بگید بیایم؟؟؟

خداکنه حدالاقل اون بچه گشنه نمونه ادمی که مسافره قطعا میوه خوراکی نون هرچی با خودش داره اینکه حامله ...

اره دقیقا برای منم سواله ما قبل اینکه راه بیفتیم تو جاده خوراکی میوه پنیرهمیشه تو ماشین هست،البته من چون بچه دارم همیشه برای خوردن تو ماشین وسیله هست،اسی بچه ندارن گفته نهایت بین راه رستوران میریم،که نرفته طلفک

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من بودم همون موقع شاکی میشدم و حرفمو به شوخی میزدم مثلا میگفتم ما ضعف کردیم که شاید اونا بخوان چند س ...

خیلی بی چشم و رو هستن .نمی‌دونم اینهمه رو از کجا میارن دقیقا شب قبلش تا خرخره خونه ما شام و میوه تنقلات خوردن .آدم بعضی وقتا دیگه خسته میشه از جنگیدن با آدم بیشعور

وا مگه میشه؟؟؟

نمون اصلا فردا برو خونه خواهرت،برو هتل یا پول نداری  اصلا برو مسافرخونه دیگه مسافرخونه های درب و داغون تو هرشهری پیدا میشه شبی ۳۰۰، ۴۰۰

ینی الان گشنه خوابیدین؟ وای مگه میشه ادم واس مهمون چایی نذارع

❤️

اره دقیقا برای منم سواله ما قبل اینکه راه بیفتیم تو جاده خوراکی میوه پنیرهمیشه تو ماشین هست،البته من ...

آخه ۱۲ ساعت خیلیهههه 

من چند وقت پیش رفتم سفر با قطار خونه داییم که مثل برادرمه 

کلی میوه و چیپس و ... برای تو راه برداشتم 

رسیدیم اونجا زن داییم می‌گفت من میدونستم تو اینهمه چیزی میاری نمی‌رفتم خرید کنم که🤣🤣🤣