2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312138 بازدید | 761 پست
دیگه شاید مث شما درین حد دیگه روش نمیشع درو باز نکنه ! و خب اینکارشم ینی مزاحمن ویگه ‌ ادم باید خودش ...

منم روم نمیشه در یخچال جاریمو باز کنم ولی بهم بر بخوره و تو شرایط ایشون باشم شاید .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم چی بگم جاریت واقعا بی شخصیت لول پایینه خاک تو سرش کنن من یکی از اقوام نزدیک همسرم خیلی جاها بدم و گفته بود خیلی اذیتم کرده بود نمیشه اینجا گفت یه شب اومد دم خونمون باهمسرم کار داشت همسرم تعارف کرد اومد داخل خونه همسرم گفت شام خوردی گفت نه منم سریع براش نیمرو درست کردم با سبزی و دوغ گذاشتم جلوش خورد خیلی خجالت کشیده بود بعد همسرم خیلی تعجب کرده بود گفت چطور این کار رو انجام دادی تو که خیلی دلت پر بود ازش منم گفتم دشمنمم بیاد خونم نمیذارم گرسنه بره چون دیروقت اومد نیمرو درست کردم وگرنه شام بهتری براش میذاشتم 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
همچین میگی تنها شهر غریب نمیتونه بره انگار کجا هستن ! والا شهر غریب ک هیچ .. کشور غریب رفتم هر وقتی ...

ساعت رو نگاه کردی واقعا خیلی بی‌درک هستین

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
همچین میگی تنها شهر غریب نمیتونه بره انگار کجا هستن ! والا شهر غریب ک هیچ .. کشور غریب رفتم هر وقتی ...

شما اصلا متوجه موقعیت ایشون نیستی فقط خودتو مقایسه میکنی بله منم بخوام مقایسه کنم نصف شب میرم تا شهر دیگه تنها و میام ولی ایشون یه شوهر زورگو داره که نذاشته تنها تو‌خونه خوذش بمونه به زور با خوذش آورده سفر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برای رفتن رستوران یا خرید شوهرش باید همراهیش کنه که نمیکنه زن حامله که نمیتونه تنها بره شهر غریب خری ...

درست میگی شوهرش واقعا کار درستی نکرده، حتی کارش از جاری هم بدتر بوده اما الان اون هم توو تهران دیگه نیازی نیست تنها پاشی بری خرید، اسنپ فود سفارش،میدادن میگفتن ما میریم بیرون ی دوری بزنیم، بعد میرفتن توو ماشین جلو در غذا رو تحویل میگرفتن و میخوردن، وقتی شوهرش فکرش نرسیده خود اسی باید بهش میگفت

یا مثل فردا جای اینکه منتظر باشه شوهرش ببرتش، اسنگ بگیره بره خونه خواهرش، اسنپ بگیره بره هتلی جایی، الان دیگه دوره و زمونه این نیست که یک زن توو تین شرایط فقط وابسته باشه به شوهری که بی فکره و در عین حال توقع از دیگران داشته باشه 

شما اصلا متوجه موقعیت ایشون نیستی فقط خودتو مقایسه میکنی بله منم بخوام مقایسه کنم نصف شب میرم تا شهر ...

دقیقا معلوم نیس تا سوپر سر کوچه رفتن چه اتفاقاتی براش بیفته از دست شوهر انگار از این زناس اختیار با خودش باشه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
از اومدنمون ناراحته فک کنممن ک فردا میرم

عزیزم من اگه جات بودم به شوهرم میگفتم عشقم بچه مون گرسنه شه هرچی تو شکمم بوده رو خورده بازم میخواد چیکارکنیم؟! بریم یه کوچولو غذا بخریم؟! 

اینجوری میگفتی یا به داداشش میگفت کی میاد و این حرفا یا میرفت برات میخرید بجای اینکه گرسنه بخوابی 

فردا هم حتما به شوهرت بگو عزیزم فک کنم ما مزاحم شون شدیم یه مسافرخانه منو ببر که مزاحم نباشم 

یا منو ببر خونه آبجیم اونجا بمونم برگشتن بیا دنبالم شب بیایم اینجا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این که آرهمن بودم،صبح که خواب باشهبدون خداحافظی میزنم بیرون و دیگه هم نمیرمکلا حرفم روی صاحب خونه بو ...

در کل آره مردم کم محبت شدن چون شرایط زندگی ها وحشتناک شده، سبک زندگی ها عوض شده، مردم هم رفته رفته عوض شدن

منتهی در مورد جاری اسی

احتمالا صاحبخونه هم ی ماجرایی داشته که اینکار رو کرده، آدم یهو بدون هیچی که نمیاد همچین کاری کنه 

من خودم به شخصه آدم بیشعوری هستن توو این زمینه ها ولی باز هم بدون چالش قبلی مهمون بیاد، شام میذارم 

احتمالا ی چیزی بوده که ما ازش بی خبریم وگرنه جاری ش اینکار رو نمیکرد 

دقیقا توراه ب شوهرم گفتم واس شام کجا وایمیسیگف درس کرده دیگه الان زنداداشم😢بیچاره خیط شد اصلا

چطورانقد جاریت بیشعوره؟

اصن نمیگنجه انقد ،،سلیطگی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،