2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 313421 بازدید | 761 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از غذای حاضری چیع؟ن چیزی نیاورد

یعنی چیزی که حاضر آماده باشه،نونی و پنیر و سبزی و نیمرویی و...

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
پس بزار بیاد فردا بهش بگو میخوایم بریم خودش میفهمه بخاطر تن لش بودنه زنشه🙂 احترام باید متقابل باشه ...

جاری من میان س روز خونه من میمونن میخورن میریزن میپاشن قلیون همه جی بع راه من رفتم خونش علنا گف نا فلان جا دور همی زنونه هس رفت منم با خودش برد شب هم بجای جبران زنک زد به جاریم کف اینا شام میان خونه تو محترمانه انداخت بیرون شوهر کاوم نفهمید میکه مگه چیه توقع داره باز برم خونش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

وای اسی گشنت نیس پاشو بیدار کن شوهرتو یچی بخره برات ضعف میکنی ها

من  شام و تنقلات خوردم بازم گشنمه حالا حامله هم نیستم

پرنسس لوس و ته تغاری🪭🎀🦩مسلط به شیش زبان🫧🦢🤍 عاشق روانشناسی و مطالعه و ادبیات📚🧠🌱|🌛big goals|دختری دارای ۱۴ هنر🫠🎠در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جاز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند🌃-مولانا.

جاری من میان س روز خونه من میمونن میخورن میریزن میپاشن قلیون همه جی بع راه من رفتم خونش علنا گف نا ف ...

😂 ببین اینا ترجیح میدن خودشونو بزنن به نفهمی چون نفعشون در نفهمیدنه وگرنه هیچم گاو نیستن اگه پاش بیوفته خیلیم زرنگ و مارمولکن.

اینا فقط میخوان حرف ، حرف زنشون نباشه نمیخوان گوش بدن همین وگرنه متوجهن😂

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اره جامونم حتی ننداختاوردم تو اتاق پتو انداختم شوهرم سبزی خورد خابید منم کنارشم

خوابید درسته نه خابید

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

ماهم تهران یه فامیل داریم وقتی میاد شهرستان عین یابو میخوره! همش به به و چه چه که چقدر همه چیزاتون خوشمزه لست و.... چندروز میمونه! سالی چندین بار هم میاد

بعد اگر یکبار تو عمرمونن تهران باشیم بهش زنگ بزنیم جواب نمیده یا میگه خونه نیستم. یبارم رفتیم خونشون گفت ما شبها شام نمیخوریم و گرفت خوابید. 

همینقدر بی شعور!

فقیر هم نیستن مثل خرررر پولدارن

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

آخه اصلا خونه همدیگه موندن چه معنی داره من نمیفهمم؟!

خوب عزیزم آدم خودش باید برای خودش احترام بخره از اول باید می‌رفتیم یه مهمانپذیر یا هتل با هر جای مشابه. غذای بیرونم پول ندارین باشه ۲ تا ساندویچ ساده بخرید و بعدم یه سر اگر دیدین دوست دارن بهشون بزنید

😂 ببین اینا ترجیح میدن خودشونو بزنن به نفهمی چون نفعشون در نفهمیدنه وگرنه هیچم گاو نیستن اگه پاش بی ...

مث شوهر من بعد سالها اعتراف کرد گفت بخدا میدونم حق با توعه خانوادم ظلم کردن رفتارشون خوب نی ولی کافیه یبار بهت حق میدادم جلو خودت ازت دفاع میکردم  اونموقع هیچکی د جلودارت نبود 😂😂

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

ماهم تهران یه فامیل داریم وقتی میاد شهرستان عین یابو میخوره! همش به به و چه چه که چقدر همه چیزاتون خ ...

از این ب بعد اومد شماهم بگو ما روز هیچی نمیخوریم مگه شب شه

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

اسی بنظرم همین الان شماره رستوران از دیوار بردار غذا سفارش بده پیک بیاره دم در ظرفشم بزار جلو چشم جاریت

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
دقیقا. یه زن حامله. انقدر بی درد و عار. بلند شده رفته انتظار داشته جلوش گوسفند قربانی کنند! اون ...

کجاش بی عاره؟؟ اون شوهرش بی عاره که گرفته خوابیده بی احترامیای زن داداشش رو ندیده نمیگه زنم حامله اس

بعدشم خونه داداششه چی میشه مگه دو شب بمونن اونجا؟؟ درسته زندگیا سخت شده ولی دیگه آدمیت و انسانیت که نمرده‌.

والا منم دو ماه پیش دو شب پسرخاله شوهرم و زن و بچه اش از شمال اومدن خونمون در حد خودم و توانم سعی کردم درست پذیرایی کنم 

چی میشه مگه؟؟ ساعت ۹ شب رسیدن همه چی آماده کرده بودم، منم باید میگفتم جقد بیشعورن غذا باید بخرن بیارن!!!! 

درصورتیکه ما هروقت رفتیم خونشون اگه یه وعده خوردیم دو وعده اش رو خودمون خریدیم.