2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 313295 بازدید | 761 پست
شوهرت باید می‌رفت دوتا ساندویچ می‌گرفت جوری که چشمای کورش ببینه می‌آورد تو اتاق می‌خوردین. مگه میشه ...

این جاری بیشعور فردا داستان درست میکرد فلانی اومد خونم من تیر غیب خورده بودم نتونستم غذا درست کنم،خودشون ساندویج گرفتن رفتن اتاق خوردن به منو شوهرم و بچه هام تعارف نزدن و نخریدن ما گشنه خوابیدم🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

منم شک‌ دارم بهشمیگه حتی چای هم درست نکرده چای اخه

نداشته باش.زن داداش منم دقیقا همینه.ی لیوان آب هم نمیزارا جلومون.حالا ما چجوریم.من توی همین شهرم سالی یکی دوبار میرم سرمیزنم بهشون.مادرمم شهرستانِ وقتی میاد. و سه روز میمونه اونم نه فقط خونه اونا.ن غذا میپزه زن داداشم ن هیچ پذیرایی دیگه.منم کلا دیگه پا نمیزارم خونشون دیگه هم دعوتشون نمیکنم اصلا.بخوان بیانم پذیرایی در حد میوه و چای ا نم ب خاطر برادرم ولی امکان نداره پا بذارم خونشون حتی چندوقت دیگه تولد دخترشه برای تولدم نمیرم.قبل این خیلی احترام بهش گذاشتیم خیلی زیاد ولی متاسفانه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث شوهر من بعد سالها اعتراف کرد گفت بخدا میدونم حق با توعه خانوادم ظلم کردن رفتارشون خوب نی ولی کافی ...

آره بدم نمیگه ما خانما اینطوریم😂

بگو آخه مرد حسابی تو اگه میخواستی میتونستی جلوشونو بگیری میتونستی بشونیشون سر جاشون 

هر دو طرف و میتونستی طوری تو دستت بگیری که هیچکدوم ناراحت نشیم

خانواده شوهر بده چون شوهر اجازه بد بودنو بهشون میده اجاره دخالت کردنو میده😃

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
الهی بگردمهمینکه گفتی انگار فرستادی برام😍💕

اسی خود تهران یا شهرهای اطراف تهران؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

از این ب بعد اومد شماهم بگو ما روز هیچی نمیخوریم مگه شب شه

اوه اینقدر پرروعن که نگو

ما هم واقعا نمیتونیم مثل خودشون بی چشم و رو باشیم. اصلا زشته غریبه بیاد خونت و گرسنه بمونه وای به حال اینکه کسی بیاد خونت که چند صد وعده خونش خوردی!

حالم ازش به هم میخوره! اگر الان که ازدواج کردم خونه ی من میومد میدونستم چکار کنم! 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
آره بدم نمیگه ما خانما اینطوریم😂بگو آخه مرد حسابی تو اگه میخواستی میتونستی جلوشونو بگیری میتونستی ب ...

خداروشکر الان دیگه آپدیت شده چشمش نزنم😂 اوایل متاهلی خیلی اجازه دخالت میداد بهشون 

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

شوهرت سبزی از کجا پیدا کرد خورد؟😃 مادر من همیشه عادت داره هرجایی قرار بریم تعدادی بیکوییت و کیک داخل کیفش میزاره. فردا صبح خودت سریع حاضر شو با شوهرت حرکت کن منتظر اجازه همسرت نمون حتی شده برای حفظ احترامت دعوا را بنداز . این حرکت اگر خانواده تو بود بنظرت همسرت انقدر ریلکس بود؟ حتی اگر فردا خونه خواهرتم نبردت یا خودت ماشین بگیر برو یا بگو تا تو بیای من تهران میچرخم و غذا میخورم بهتر از اینه از گرسنگی بمیرم اینجا. حتی برادرشوهرتم دیدی خودت قیافه بگیر و اگر پرسید ماجرا رو بگو

ما تو‌جنگ شرایطی پیش اومد که خونمون خیلی جای بدی بود بعد خواستیم بریم شمال ؛خیلی شلوغ بود؛یکی از اقو ...

بخدا منم تو جنگ ۲۵ نفر مهمون داشتم .خونه مادر منم جای خیلی بدی بود بغل گوششون میزدن

اومدن خونه ما بقیه مثل خواهرم خواهرشوهرام فک میکردن مهمونیه 

خواهرم هرشب به بهانه مادرم میومد با بچه هاش شام میخورد میرفت خخخ 

خانواده شوهرمم دو سه روز آخر پاشدن اومدن( هنوزم که هنوزه درکشون نکردم) با اینکه خودشون همه چی آورده بودن‌. من دیدم اینطوریه یه روز دو روز نیست دخترمم واکسن ۱۸ ماهگی زده بود. اصلا نمی‌رفتم تو آشپزخونه خودشون می‌پختن میشستن 

درصورتیکه همون آدما خودشون جنبه ندارن من اینکارو با خودشون انجام بدم

تو ۳۰هفتگی پاشدی رفتی ۱۲ مسافرت؟؟؟؟دل خوشی دارید!!!با این طرز فکر  که ای بابا حالا مگه چیه حامله ام‌دیگه باید برم و بیام خب خوبه الان هیچی نخوردی؟؟؟بچت که از خودت تغذیه میکنه ولی خودت فشارت میفته پوکی‌استخوان‌میگیری دندونات میریزه بعدش….مثل یه زن باوقار صبح پاشو لباساتو بپوش به شوهرت بگو میخوام برم خونه خواهرم یا هتل بگو بخوای دعوا راه بندازی یا نه بگی‌میذارم‌و‌میرم،یکم‌جدی باش 

اسی ماشین زیر پاتونه برید بیرون شام بخورید، شوهرت حاضره زنش گرسنه بخوابه بعد انتظار دارید جاری شام ب ...

از اونورم شاید دوماده بدتر از این باشه

بنظرم مسافرت راه دور باید حتما با زن خونه هماهنگ شد ن مرد خونه کلا مهمونی باید ب زن خونه گفت میاییم تدارک ببینه ...

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....