2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312327 بازدید | 761 پست
اره جامونم حتی ننداختاوردم تو اتاق پتو انداختم شوهرم سبزی خورد خابید منم کنارشم

باید ازش شماره فست فودی چیزی میگرفتی غذا سفارش میدادی ووسه خودت وشوهرت شاید یه کم خجالت میکشید

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
چه لوس😂😂😂

خب گاهی باید لوس باشی تا شوهرت گارد نگیره و به هدفت برسی اگه بیاد با اخم و تخم بگه بیا اومدیم خونه داداشت غذا ندادن فلان شده بیسار شده خب شوهرش هم خسته راهه هم خوابش میاد هم گرسنه ست مردا همینجوری از بیرون بیان نیم ساعت طول میکشه مغزشون بیاد بالا ریست بشه اگه تو این شرایط اینجوری نگه که شوهرش اصلا قاطی میکنه دعوا میشه 

یجوری باید میگفت که حداقل گرسنه نمونه حداقل از سوپری کیکی چیزی می‌گرفت می‌خورد باز بهتر بود..... 

چمیدونم والا 

آخه حامله هم هست خوب نیست شب گرسنه بمونه... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ازش شماره فست فودی چیزی میگرفتی غذا سفارش میدادی ووسه خودت وشوهرت شاید یه کم خجالت میکشید

صبح کله سحرهم از اون جهنم دره فرار کن...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
واقعا خیلی زشت و دور از ادبه دور از انسانیت که مهمون آدم گرسنه بمونه حتی اگه سرزده بیاد حتی اگه ازش ...

بخدا،،،اصلا هضمش برام خیلی سخته ،،، چجوری میتونن آنقدر بی ذات باشن

منم همینو براش نوشتم که مشکل اصلی همسرشه جاری که معلومه آدم نرمالی نیست جای خود داره ولی در اصل همسر ...

اسی اگر میخواست راه برای گرسنه نموندن زیاد بود، الان بحث فقط اینه که جاری ازشون پذیرایی نکرده و ربطی به حاملگی و گرسنگی و... نداره 

اسی الان خوابیده ما داریم بحث میکنیم، من از گرسنگی تا صبح خوابم نمی‌بره 😂

شوهر منم غوغا به پا میکنه تو شهر غریب نصفه شب تنها برم حتی سوپریتو شهر خودمون ۱۲ شبم بیرون باشم مشکل ...

خب ینی جرات تینم نداری بگی گشنمه یه چی بگیر ؟! نمیگیره ؟! اگه اینه واقعا طلاق واجبید !😑

خب ینی جرات تینم نداری بگی گشنمه یه چی بگیر ؟! نمیگیره ؟! اگه اینه واقعا طلاق واجبید !😑

نه دیگه میگم که شوهره خیلی بی رگه که زن حامله ش گشنه خوابیده اون عین خیالش نیست

برا من همچین اتفاقی نیفتاده اما اگه اینطور باشه قطعا خودش میره میخره میاره

یادمه اوایل ازدواج مجبور شدیم بریم یه هفته تو خونه پسرخاله ش که تو شهر دیکه ست بمونیم انصافا خیلی آدمای خوبی بودن اما من گفتم روم نمیشه یه سره اینجاییم چند بار غذا خریدیم آوردیم باهم خوردیم بعدشم صبح زود میرفتیم بیرون شب برا خواب میومدیم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

🤣🤣🤣🤣ادم نباید که با همه رفت و آمد داشته باشه، من هر موقع ی آدم رو اعصاب رو از زندگیم میذارم کنار ...

من دلم سوخته بود براش اخه با گریه رفت نمیخواستم فکر کنه از رفتنش خوشحالم🤣

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
🤣🤣🤣🤣ادم نباید که با همه رفت و آمد داشته باشه، من هر موقع ی آدم رو اعصاب رو از زندگیم میذارم کنار ...

نمیذاشت شوهرم تنها بمونم

واااا مگه میشه حالاشامو میشه باور کرد دیگه چای اخه.

این همه راه بیای گشنه تشنه بخوابی مگه میشه برادرشوهرت چیزی نمیگه باورنکردم والا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خیلی عجیبه شاید چون دیر وقت رفتید فکر کرده غذا خوردید 

ولی چای باید براتون می اورد 

یا جا براتون می انداخت

احتمالا خوشش نمیاد یا کلا یه مشکلی داره 

فردا تو خونه نمون به نظرم با همسرت برو 

سلام 😍