2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 293638 بازدید | 761 پست
بعدا دیدم گفتهبه هرحال اشتباه از شوهر استارتر هم هست دید از ی لیوان چای هم خبری نیست باید میرفت ازون ...

همیشه این چیزا به شوهر بر میگرده

اگه بدونن به زنی بی ادبی کنن با شوهرش طرفن هیچوقت همچین نمیکنن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگه خونه برادر زن  یا فامیل زن همچین حرکتی زده شده بود شوهرِ از چهار جا خودشو پاره میکردو زنشو میبرد بیرون قطع رابطه میکرد ولی چون زنداداش و داداشِ سبزی مزه مرغ بریون داده براش بدون رختخوابم شیرین ترین خوابو داره میکنه.

ا

جاریت رفتارش درست نیست .ولی رفتار شما بدتر ؛اخه کی می‌ره خونه جاری شب بخوابه اونم چند شب ...!!.!همون اول خودت نباید قبول میکردی خونه جاری میموندی وقتی خواهرت اون شهر هست.الانم یا اسنپ بگیر یا به شوهرت بگو یا به خواهرت بگو بیاد دنبالت .بعد شوهرت کار داشت شما چرا دنبالش راه افتادی اونم خونه جاری .آخه کی با وضع بارداری ۱۲ساعت میشینه تو ماشین ...به شوهرت میگفتی دکتر ممنوع کرده و هزار تا بهانه می‌تونستی برا شوهرت جور کنی ناراحت نشیا ...ولی خودتم مقصری .الآنم هتل و‌مسافر خونه زیاد هست.

همیشه این چیزا به شوهر بر میگردهاگه بدونن به زنی بی ادبی کنن با شوهرش طرفن هیچوقت همچین نمیکنن

آره به شدت موافقم. کی میشه مردا به این حد از شعور برسن که اجازه بی احترامی دیگران به همسرشون رو ندن

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منمبخدا من موندم این مردایی که اینجوری طرف زنشون هستن راز موفقیت زناشون چیهالبته موفقیت که نه ...

آره خوشبحال همچین خانمایی با این شانسشون ، اینا تو همه مواقع شوهراشون پشتشونه گوش به فرمانن، فقط این نیست که همیشه اینطورین

*بخدا ما مهمونامونم خودشون چای میخوان

اینا هم بی زبونن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂