2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312298 بازدید | 761 پست
دقیقا توراه ب شوهرم گفتم واس شام کجا وایمیسیگف درس کرده دیگه الان زنداداشم😢بیچاره خیط شد اصلا

نوش جون شوهر احمق بیشعورت. واقعا چرا بعضی  مردا اینقدر خرن. بعد کوچکترین مساله رو تو خونه خانواده زن میکنن پیرهن عثمان

اتفاقا جاری من تهرانه...هر سال چند بار تو تعطیلات تشریف نیاوردن شهرمون...همه مهمون بازی راه مینداختن ...

اره بعضیا برعکسشن مثلا میرن شهرستان میمونن خونه بقیه در هر صورتش خیلی بده من مخالف جفتشم چون مهمونی ک بمونه سخته 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه کلا کسی رو قضاوت کرد ولی اسی معلومه ک جاریش و شوهرش با هم هماهنگ نیستن و جاریش راضی نیس حالا ب ...

اونو که هر کسی مقصر بوده چه شوهر این خانوم چه برادرش  یه لقمه غذا میشد بزاره گفتم حتی،املت . توجیحی نداره . اما در مورد کلمه قضاوت که گفتین بگم اصلا روابط انسانی بر اساس قضاوت تعریف میشه یعنی راهی نداره اگه قضاوتی نباشه نظر نمیتونیم بدیم کلا سایت بی معنی میشه راهنمایی بی معنی میشه . قضاوت نکردن مال وقتیه که کسی سوالی نمیرسه اون موقع میگن نبایدقضاوت  بکنیم .

می‌خوان همه‌چیز مفت و مجانی باشه.یکبار تحمل کنی دیگه تمومه زن خودش باید خوشگل باشه.هزینه آرایشگاه چی ...

و روابطشون رو به خيالشون محكم ميكنن اگه برن شب خونه هم بمونن! اما علت اصلي همون خساسته 

سري هاي بعدي برادرش اعتراض كرد كه نريد هتل همينجا بمونيد! نكنه مام مياييم بايد بريم هتل؟ گفتم اون انتخابش با شماست و منم فقط راحتيه مهمونم برام مهمه، اگر بياييد خونه ما خوشحالم ميشيم، هدف هم ديد و بازديده، اگر نميخواييد كلا بياييم ديدنتون بگيد، چون من بيام ميرم هتل! تمام!

من جاری ندارم از هفت دولت آزادم 🤭شوهرم تک پسره نمی‌دونم جاری داشتن چه حسی داره ، اکثرا ارتباط خوبی ...

نه اینجوری هم نیست من پنج تا جاری دارم خوبن همشون کاری بهم نداریم مامانم شش تا جاری هستن رابطه خوب وبااحترام دارن 

نی نی سایت جدی نگیر اکثرا سره کاری در ضمن خودمون هم جاری هستیم بعضی ها با مادرشوهر خواهرشوهر جاریا همه مشکل دارن کلا خودشون بدن نمیشه که همه بد باشن فقط ما خوب

هر روز خداتو شکر کن ، من ۶ تا جاری دارم یعنی همه بی ادب و حیله گر .یدونش خودشون دعوت میگرفتن شام ، م ...

یعنی هر شش تا بد هستن فقط شما خوبی؟؟؟؟یه نفر بد دو نفر خودتون بد هستید با همه مشکل دارید شک ندارم مگه میشه آخه 

منم پنج تا جاری دارم همه خوبن یا مامانم شش تا جاری هستن رابطه خ.ب و بااحترام دارن در کل هیچ کس بی عیب و فرشته نیست

آخه اینایی که میگیدو من نمیتونم قبول کنم نمیتونم هضم کنم من اگه یذره دیر چایی یا شام میاوردم برای فا ...

خاندازه شوهر تو هم خیلی سم هستن وظیفه نیست ک طرف لطف میکنه پذیرایی میکنه 

اما نه در حدی ک اگه نکرد یا دیر شد جلوی رو خودش اعتراض کنن مگه طلب دارن

خاندازه شوهر تو هم خیلی سم هستن وظیفه نیست ک طرف لطف میکنه پذیرایی میکنه اما نه در حدی ک اگه نکرد یا ...

اونا که چیزی نمیگفتن شوعرم میگفت

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

حالا بچه به دنيا بياد اينا همه ميخان بيان خراب شن خونه ات، از الان حواست باشه كه نهايت يه چاي بزاري جلوشون و برن

از  الان هم جلوي شوهرت وايستا كه اون موقعه زشته زشته راه نيندازه!