2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312374 بازدید | 761 پست
والاه من جاریم اومد خونمون ۳ روز بمونه زنگ زدم دختر و دامادشم اومدن تو ۳ روز نزدیک ۲۰ میلیون واسه غذ ...

من جاری ندارم از هفت دولت آزادم 🤭شوهرم تک پسره نمی‌دونم جاری داشتن چه حسی داره ، اکثرا ارتباط خوبی ندارن ، خوبه که شما میونه خوبی با هم دارین 

حرفتو قبول دارم تحت هیچ شرایطی سعی میکنم شب خونه کسی نمونم حتی نزدیکان ، فقط خونه خودم راحتم ، مسافر ...

منم تمام سعیم میکنم خونه خودم باشم اما گاهی نمیشه و مجبوری....! 

ولی خداییش من مادرشوهرم خوبه خدا خیرش بده شب بمونی جات میندازه کنار شوهرت من خجالت میکشم میگه نه بالشت زن نباید از بالشت شوهرش جدا بشه!

ولی بعضی مادرشوهرا اذیت میکنن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوابن هنوز و من همچنان رودم داره روده مو میخورهخدا لعنت کنه منو شوهرمو

استارتر حتما حتما با همسرت صحبت کن و بگو به جاری کار ندارم ولی تو که شوهرمی و با اصرار من رو این همه راه آوردی من زن حامله هستم چطور دلت اومد بزاری گرسنه بخوابم و تا این ساعت گرسنگی بکشم 

حتما بگو اذیت شدی و سختت بود

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

دوستان صبونه رو خوردیم

😢کاش بمیرم این روزا زودتر تموم شع

برادرشوهرم کله پاچه اینا خریده اورده

جاریم از ترسش جلو براددشوهر حرفی نمیزنه 

حالا بره بیرون باز شرو میشع

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من جاری ندارم از هفت دولت آزادم 🤭شوهرم تک پسره نمی‌دونم جاری داشتن چه حسی داره ، اکثرا ارتباط خوبی ...

اره خیلیا که بدی میگن منم تعجب می‌کنم منو جاریم آدم با حیایی هستیم هرگز به هم کلمه بدی نگفتیم من خودم یکسری پسر جاریم پسر منو محکم زد خورد کنار گوشش بعد من عصبانی شدم رفتم اتاق که چیزی نگم دیدم جاریم سریع رفت دوتا اسباب بازی گرون قیمت خرید پسرم ساکت شد از منم معذرت خواهی کرد پسرشم به شدت دعوا کرد دیگه بچه هامون دعوا نکردن بعد از اون....

ولی بعضی جاری ها دشمنن  بچه هاشون کسی اذیت کنه خوشحال میشن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

دقیقا. یه زن حامله. انقدر بی درد و عار. بلند شده رفته انتظار داشته جلوش گوسفند قربانی کنند! اون ...

بابا شما دیگه کی هستین😠

حالا جاریش نمیمیره یه شام بذاره خبر مرگش

۱۲ ساعت تو راه بودن...جاریش نترسه خونش دو تا کوچه اونورتر نیس عادتش بشه.

بعضیا عجیب نانجیبن😑

چقدر بعضیا آسمون ریسمون میبافن و دنبال توجیهن برا اینکه کار جاری رو عادی جلوه بدن.عجیبن غریبا.سرزده رفتن زباد موندن بی ملاحضه بودن خوب نیست ولی واقعا با یه وعده غذای یاده کسی بدبخت نشده.عجیبه همسرت انقدبی درکه حاضره به خودش و همسرش توهین بشه ولی زن برادرش خراب نشه.عجیبه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دوستان صبونه رو خوردیم😢کاش بمیرم این روزا زودتر تموم شعبرادرشوهرم کله پاچه اینا خریده اوردهجاریم از ...

اگه امکانش رو دارین زودتر زنگ بزنین به خواهرتون که برای ناهار دعوتتون کنه برین اونجا

دوستان صبونه رو خوردیم😢کاش بمیرم این روزا زودتر تموم شعبرادرشوهرم کله پاچه اینا خریده اوردهجاریم از ...

دمش گرم  بردار شوهرت 

این زنه بد عقیده وعقده ایش انگار ارث باباشو خوردی