2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312216 بازدید | 761 پست
ساعت رو نگاه کردی واقعا خیلی بی‌درک هستین

حالا چرا با بقیه دعوا داری ! ساعت ۱۰ ونیم تاپیک زده ! همچین نصف سبم نیس ! البته نمیدونم کجا زندگی میکنی ک حکومت نظامیه و ساعت ۸ دیگه جرات بیرون ندارید ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی شوهرش واقعا کار درستی نکرده، حتی کارش از جاری هم بدتر بوده اما الان اون هم توو تهران دیگه ...

برای زنی که شوهرش اجازه خونه تنها موندن بهش نداده اجازه رفتن به خونه خواهرش رو نداده نگفته زن من حامله است یه بیسکوییت بگیرم قبل خواب بخوره خودش گرفته خوابیده حتی اسنپ فود هم اجازه میخواد عزیزم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برای زنی که شوهرش اجازه خونه تنها موندن بهش نداده اجازه رفتن به خونه خواهرش رو نداده نگفته زن من حام ...

پس مشکل از شوهر اسی هست، نه جاری 

دیگه وقتی آدم حتی برای گرسنگی خودش و بچه ‌ هم باید گوش به فرمان شوهری باشه که سبزی میخوره و بدون توجه به زن و بچه ‌‌میخوابه، نباید از عدم مهمون نوازی صحبت کنه 

موندم چی بگم جاریت واقعا بی شخصیت لول پایینه خاک تو سرش کنن من یکی از اقوام نزدیک همسرم خیلی جاها بد ...

منم دقیقاااا

دشمنمممممممم. بیاد جوری پذیرایی میکنم ‌ ک.ی عده. سرزنشم میگنن. بعضیا چقدر بی ادب و بی اصالتن واقعا

الان چ ربطی داشت ؟!! 😑 اینکه بره از سر کوچه یه چی بگیره بخوره اینهمه حرف نداشت

بله داره کافیه یکم فکر کنید شوهری که نمیذاره زنش تنها خونه بمونه میذاره نصف شب بره خرید کنه؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برای رفتن رستوران یا خرید شوهرش باید همراهیش کنه که نمیکنه زن حامله که نمیتونه تنها بره شهر غریب خری ...

دقیقا 

گذاشت زن حامله اش گرسنه بمونه و خوابیده 

چقدر یه مرد می‌تونه ...باشه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
منم شک‌ دارم بهشمیگه حتی چای هم درست نکرده چای اخه

بهش شک نداشته باشین متاسفانه هستن چنین آدم هایی 

برای من این مورد پیش اومده. 

اگه برای خودم هم پیش نیومده بود هیچ وقت باور نمیکردم، ولی هستن آدم هایی که اینقدر بد ذاتن. 

حالا چرا با بقیه دعوا داری ! ساعت ۱۰ ونیم تاپیک زده ! همچین نصف سبم نیس ! البته نمیدونم کجا زندگی می ...

شما حتما اختیار با خودته نه یه مرد دیگه تو بگو اصلا ساعت ۸

مردی که تکون به خودش نداده به نظرت راضیه زنش بلند شه بره

این بیرون رفتن براش نشه یه داستان اونم وقتی شوهرت خوابه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
پس مشکل از شوهر اسی هست، نه جاری دیگه وقتی آدم حتی برای گرسنگی خودش و بچه ‌ هم باید گوش به فرمان شوه ...

منم همینو براش نوشتم که مشکل اصلی همسرشه جاری که معلومه آدم نرمالی نیست جای خود داره ولی در اصل همسر ایشونه که این موقعیت رو به وجود آورده و با خیال راحت گرفته خوابیده

منم دقیقاااادشمنمممممممم. بیاد جوری پذیرایی میکنم ‌ ک.ی عده. سرزنشم میگنن. بعضیا چقدر بی ادب و بی اص ...

واقعا خیلی زشت و دور از ادبه دور از انسانیت که مهمون آدم گرسنه بمونه حتی اگه سرزده بیاد حتی اگه ازش بدت بیاد 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
بهش شک نداشته باشین متاسفانه هستن چنین آدم هایی برای من این مورد پیش اومده. اگه برای خودم هم پیش نیو ...

برای منم پیش اومده اما عقبه طولانی ای داشته، اسی هم احتمالا ی ماجرایی با جاریش داشته که کار به اینجا رسیده 

من توو کوچه خونه خواهر شوهرم بمیرم مطمئنم خواهر شوهرم در رو باز نمیکنه ی لیوان آب بده دستم و برعکس ولی خب دعواها و قطع ارتباط‌ها بوده تا به اینجا رسیدیم 

بی هیچی نیست این ماجرا و این مهمون نوازی و.... 

الان چ ربطی داشت ؟!! 😑 اینکه بره از سر کوچه یه چی بگیره بخوره اینهمه حرف نداشت

شوهر منم غوغا به پا میکنه تو شهر غریب نصفه شب تنها برم حتی سوپری

تو شهر خودمون ۱۲ شبم بیرون باشم مشکلی نیستا

البته شوهر اسی خیلی بی رگه که زن حامله ش گشنه خوابیده و اون بی خیاله

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.