2777
2789
عنوان

برای برادرم رفتیم خواستگاری لطفا بیایید راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 112 پست
ببخشید ولی مادرت قراره باهاش زندگی کنه؟ مهم برادرته و خوده اون دخترنمن به عنوان اون دختر اگه باشم را ...

اینم به مادرت حتما بگو نظر داداشت مهمه 

الان خوبه یکی واسه تو بیان خواستگاری مادر پسره رو تو عیب بزاره بگه چرا اینو نداره چرا اونو نداره؟؟ 

واقعا من از دست مادرت خیلی عصبانی شدم از این حرکتش😐 مادرت از اون مادرشوهر های سلیطه ای میشه در اینده

Gilan🥺💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو و مادرت داداشتو بدبدخت میکنید بکشید بیرون ازش مگه شما دنبالشی که میگی اصلاااااااا تا حالا ب ...

اون پسر مگه تفکراتش بهتر ازیناست که تا این سن دوراشو زده الان مادرشو فرستاده براش دختر کم سن پیدا کنه اونم از همین تفکر و خانوادست یه دختر رو میارن خانوادگی تیم میشن پدرشو درمیارن خانواده دخترها باید عاقل باشن به چنین خانواده‌هایی که میترسن جلسه اول پسرشونو بیارن که مبادا زودتر از مامانش دخترو بپسنده دختر ندن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببخشید یک کار اشتباه را چون چند تا سلبریتی نخود مغز و منحرف فاسد میکنن قرار نیست درست باشه مگر عصر ج ...

خب پس همونا که ادعاشون میشه تو پیج اونا یه کلمه نمی‌نویسن چرا  با هم سن و سال خودت ازدواج نکردی 

این یعنی جامعه هنوز  این اشتباه رو دوست داره 

من و همسرم هم سن هستیم گفتم فکر نکنی اختلاف سنی مون  زیاده که اینطوری میگم

اره اینجام زشتهمن ی خواستگاری داشتم گفت پسره از دور دیده میشه عکسشو بفرستی نشون بدیم بش ی شهر دیگ بو ...

خوب کاری کرد با لگد پرتشون کرد بیرون ،بحث یه عمر زندگیه مسخره بازی نیست که

عزیزم من چه دخالتی کردم الان ، کجای صحبتام من حرف بدی زدم خود برادرم خودش عرضه نداره واسه خودش دختر ...

به نظرم مردی که نمیتونه برای خودش زن پیدا کنه هنوز به درجه بلوغ فکری و پختگی و مسئولیت پذیری نرسیده اصلا. کفش که نمیخواد بخره، این مهمترین مرحله زندگیشه خودش هنوز استقلال فکری نداره در بند سلیقه خانواده هست. دو روز دیگه مشکلی پیش بیاد جز سرزنش هیچی نصیب شما نمیشه 

اون پسر مگه تفکراتش بهتر ازیناست که تا این سن دوراشو زده الان مادرشو فرستاده براش دختر کم سن پیدا کن ...

اونم میشه 

ولی جور دیگه هم دیدم که پسر زن نمی‌خواد خانواده فضولی میکنم طرف بدبخت کنن

خودش اگه زن میخواست بلد بود راهشو

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

اینم به مادرت حتما بگو نظر داداشت مهمه الان خوبه یکی واسه تو بیان خواستگاری مادر پسره رو تو عیب بزار ...

به خدا ما خودمونم کلافه شدیم دیگه از دستش امشب دیگه پدرم زده بود به سیم آخر از دست ایرادهای بنی اسرائیلی مادرم

این ی نصحیت از منه دختر 18 سالهبه دخترای مجردهیچوقت با پسری وارد رابطه نشین یا حتی (ازدواج نکنین) که ...

میدونم عزیزم 3 نفر از اطرافیانم این مدلی طلاق گرفتن. مادر پسر همه کاره بوده از پسند و خواستگاری و ازدواج، کلا نظرم اینه مردی که نتونه برای خودش زن پیدا کنه اصلا استقلال شخصیتی و پختگی لازم برای زندگی مشترک را نداره و به هیچ وجه نمیشه بهش اتکا کرد. چون هنوز به بلوغ فکری نرسیده و تصمیم گیرنده هم نیست و خاله زنکه انگار سکان زندگیش دست خواهر مادرشه و خودش هیچ کارست در اینده هم میذاره خانوادش دخالت کنن و زندگیش داغونه