2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی اسیب دیدم مسکلی ک برای تو پیش اومده کوچکترین تجربه من از خانواده ام بود

خیلی بهم ظلم کردن خیلی 

ولی من دچار تله هام میشدم

ی مدت تراپی رفتم بهتر شدم

باز متاسفانه برگشتم ب خانواده ام 

دوباره ضربه خوردم

اینسری دیگه دلم خیلی بیشتر شکست و حس میکنم مردن برام

امروز پدرمو و برادرمو بلاک کردم

و تصمیم گرفتم بدون خداحافظی برم و هرگز برنگردم

دیگه مامانم بابام‌و داداشمو کتار گراشتم

ب خودم قول دادم نه برای مرگشون نه شادی و عروسیشون دیگه نیام 

تماس نگیرم ارتباط نگیرم شماره امو ندم

از خدا میخام‌کمکم کنه و تنهام نزاره

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

نبخشیدم

روزها دارم تو دلم مرورشون میکنم و هربار بغض میکنم

۱۵ساله ک نتونستم ببخشم

و ب بدبختی هم افتادن، بخاطر شکستن دل منه همش

ولی هنوزم نتونستم ببخشم

میدونم اگه ببخشمشون اوضاع شون روبراه میشه ولی چون خودشون فکرمیکنن گناهی ندارن منم نمیبخشم تا ابدددددد

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

منم آسیب دیدمهیچ وقت نه میبخشم نه حلال میکنمهروقتم یاد کارشون بیفتم نفرین میکنم

منم هر صب ک چشماو باز میشه مادرمو نفرین میکنم شب موقع خواب نفرین میمنم

اما خب مسئله اینه خوب دارن زندگی میکنن

البته من هرموقع قلبمو شکسته جواب داده

و میدونم نفرین ها تو روزهای واپسین زندگیش و حساسش راهشو میگیرن

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

من خیلی اسیب دیدم مسکلی ک برای تو پیش اومده کوچکترین تجربه من از خانواده ام بودخیلی بهم ظلم کردن خیل ...

منم گذاشتمشون کنارررر

واسه همیشههههه

دلشون از سنگه

ولی من خیلی مهربونم مثل اونا نیستم ولی ببین باهام چیکار کردن ک پا گذاشتم رو این دل و شدم سنگِ سنگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

منم گذاشتمشون کناررررواسه همیشهههههدلشون از سنگهولی من خیلی مهربونم مثل اونا نیستم ولی ببین باهام چی ...

منم همینطور

منم همینطور

خیلی سخته ها. خیلییییی، ولی بهترین تصمیمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی اسیب دیدم مسکلی ک برای تو پیش اومده کوچکترین تجربه من از خانواده ام بودخیلی بهم ظلم کردن خیل ...

الهی عزیزم

امضاتو خوندم..مشخصه خیلی بهت سخت گذشته🥲

همیشه روشنایی دقیقا پشت تاریکترین ساعت شبه

میدونم خیلی ناراحتی ولی مطمئن باش زندگیت عوض میشه شاید با همین رفتن...

میخوای فقط بخاطر خانواده مهاجرت کنی؟

نفرین نکن خودت حالت بدتر میشه😔

بخدای احد و واحد قسم که اگه حال و روز خوبی داشتم نفرین نمیکردم چون حتی ارزش ناراحت کردنم نداره ولش میکردم به حال خودش تا دست روزگار تلافی کنه 

وقتی یاد می‌افتم تو نوجوانی چه نفرین های سنگین و سختی واسم آرزو میکرد حتی نمیترسید یا فکر نمی‌کرد حتی اگه یه دونه از نفرین ها ش بگیره چی به سر من میاد

نبخشیدمروزها دارم تو دلم مرورشون میکنم و هربار بغض میکنم۱۵ساله ک نتونستم ببخشمو ب بدبختی هم افتادن، ...

درکت میکنم

خانواده منم فکر میکنن گناهی ندارن ولی دیگه نباید بحث کرد

باید تو دل و بی صدا بخشیده بشن که جرئت میخواد

من احمق هنوز هم دلم براشون میسوزه و دلتنگشون میشم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…