2777
2789
عنوان

پشیمونم چرا تو سن 15سالگی شوهر نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 61 پست
یعنی راه وسط وجود نداره؟ یا به اون اهداف برسی یا کاش تو ۱۵ سالگی شوهر کرده بودی ؟ همه ی اونایی که مه ...

اونی که تو ۱۵سالگی شوهر میکنه 

دیگه ارزو و رویای خاصی نداره، ینی وقت نمیکنه رویاپردازی کنا .د

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا این دو قابل مقایسه نیستالان داری تلاش میکنی واسه خودت..فقط خودت!مسئولیتی گردنت نیست..

اتفاقا مسئولیت گردنمه 

مسئولیت ایندم، زندگیم،  رویاهام و....

اگه بدونی چقد حالم بده

اونی که تو ۱۵سالگی شوهر میکنه دیگه ارزو و رویای خاصی نداره، ینی وقت نمیکنه رویاپردازی کنا .د

خیلی حرفت بی ربطه واقعا . من هدفم مهاجرته اما خیلی سخته کاش شوهر کرده بودم 

نمی‌فهمم دلیلت چیه؟ یا واقعا شوهر کردن رو دوست داری یا خیلی دوست داری بگی من اهداف بزرگی دارم و خسته هستم و وااای خوشبحال اونایی که هدف بزرگ ندارن . همون پز زیر پوستی خودمون

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اتفاقا مسئولیت گردنمه مسئولیت ایندم، زندگیم، رویاهام و....اگه بدونی چقد حالم بده

درسته اما همش واسه خودته..واسه بهتر شدن حالت و زیبا تر شدن آینده ات..

راه موفقیت سخته‌‌..خسته نشو

راستشو بخوای خانومای خانه داری که ۱۵ سالگی ازدواج کردن همه آرزوهاشونو همون موقع چال کردن..

خیلی خوبه که رویا ها و آرزوهات هنوز در تو زنده هستن و داری براشون تلاش میکنی..

موفق باشی❤

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

خیلی حرفت بی ربطه واقعا . من هدفم مهاجرته اما خیلی سخته کاش شوهر کرده بودم نمی‌فهمم دلیلت چیه؟ یا وا ...

هچیکدوم از چیزایی که گفتی هدفم نبود 

امثال شما زیاد هستن که میان قصاوت میکنن و دل میشکنن و میرن 

اشکال نداره شمام روش 

این تاپیک صرفا بخاطر فشار روانی که رومه بود و خواستم یکم درد و دل کنم .ولی متاسفانه شما اشتباه برداشت کردی

خیلی حرفت بی ربطه واقعا . من هدفم مهاجرته اما خیلی سخته کاش شوهر کرده بودم نمی‌فهمم دلیلت چیه؟ یا وا ...

امضات..👍🏻

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)