2777
2789
عنوان

پشیمونم چرا تو سن 15سالگی شوهر نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 61 پست

والا مایی که زود عروس شدیم و بچه ام داریم کم دغدغه از جنابعالی نداریم ، علاوه بر درس و دانشگاه و باشگاه و موسیقی به فکر زندگی و شوهر و بچه ام هستیم ، همرو با هم هندل میکنیم

همین بچه و خونه زندگی ام همچین بیخود و کار راحتی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مایی که زود عروس شدیم و بچه ام داریم کم دغدغه از جنابعالی نداریم ، علاوه بر درس و دانشگاه و باش ...

باز برای شما هرچی هست درون خانوادست و یه جیز روتینه

برا من استرسش  خیلییییی زیاده 

حالا تو باز سنت یکمی خوبه من۱۷سالمه دارم اندازه یه زن۳۰ساله که شوهرش مرده مجبور ۵تا بچه بزرگ کته کار ...

وای من فک نمیکردم هیفده سالت باشه، چقدم پرتلاشی آفرین👏

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خوبیاش میبینی بدی هاش نه

از مجردی تم بدی هاش میبینی خوبی هاش نه

میدونی زن خونه دار بودن و بچه بزرگ کردن

آخرش ظلم دیدن چه حسی داره؟

بشینی خونه ت صبح تاشب زحمت بکشی 

هیچ حقی نداشته باشی،مرد هم خیلی راحت بهت خیانت کنه

چه حسی داره؟

شما مهاجرت رو با شوهر و بچه داری و خانه داری یکی میدونی؟

درضمن اگرم ۱۵ سالگی هم ازدواج کرده بودی الان باز پشیمون بودی..

چون داری میگی آرزوت مهاجرته‌!

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

وای من فک نمیکردم هیفده سالت باشه، چقدم پرتلاشی آفرین👏

قربونت ولی چه فایده ادم کار کنه خودشم خرج خودش بده انگار هیچی کار نمیکنه من همچی همچی هرجم با خودمه بعضی وقتا دارم کرایه خونه هم میدم سر ماه هم میبینم سه تومن چهارتومن بیشتر نمیمونه

یعنی راه وسط وجود نداره؟ یا به اون اهداف برسی یا کاش تو ۱۵ سالگی شوهر کرده بودی ؟ همه ی اونایی که مهاجرت تحصیلی میکنن این سختیا و شرایط رو پشت سر گذاشتن دیگه 

خب درس خوندی فوقش به اون رویا نرسی همینجا ادامه تحصیل میدی . چه ربطی به ازدواج توی ۱۵ سالگی داره؟ هر چند هنوزم دیر نیس اگه خیلی ناراحتی الان شوهر کن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

حالا تو باز سنت یکمی خوبه من۱۷سالمه دارم اندازه یه زن۳۰ساله که شوهرش مرده مجبور ۵تا بچه بزرگ کته کار ...

خسته نباشی دختر قوی ❤️

درد و بلات تو سر پسر ۳۵ساله ای که تا بنگ طهر می‌خوابه باباش خرجشو میده

قربونت ولی چه فایده ادم کار کنه خودشم خرج خودش بده انگار هیچی کار نمیکنه من همچی همچی هرجم با خودمه ...

ایشالا وضع زندگیت خیلی بهتر میشه هنوز کلی راه داری ، همونم بعضیا بیکارن ارزوشونه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ینی بچه داری سخت تره

اصلا این دو قابل مقایسه نیست

الان داری تلاش میکنی واسه خودت..فقط خودت!

مسئولیتی گردنت نیست..

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)