2777
2789
عنوان

کی شوهرش یه خساست عجیب داره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست
شما الان حتما یه تومن بگو.اونم با خودش برو بازار جزیی وسایل آرایش بخر بگو کارت خودم.تا ببینه.سیاست د ...

ببین از ۹۸ عقد کردیم یه پاساژ نمیاد بریم اصلا بازار نمیبره من خریدام انلاین شاپه‌. مثلا یه مجتمع تجاری ک میریم مستقیماً میره طبقه اخر ک خوراکیه. نشد بپرسه پول داری؟ چیزی لازم نداری یا بگم اینو برام بخر قبول کنه.. 

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

اخییی💔💔💔 چقدر اذیت شدی من حتی کارت خرجی هم ندارم همه خریدا خودش میکنه کلا... من از خونه بیرون هم ...

نه دیگه.من سرگذشتم بگم ناراحت میشی.بدترین رفتار با من داشت.نگو طلام.نگو ماشینم.به مامانت زنگ نزن.الان چند ماهه مامانم آسمانی شده.حال افسرده و عصبی دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ارزش نیستی.راهی که گفتم برو.سوالی بود جواب میدم.مثلا تو خونه یه شب شلوار بیرونی بپوش.بگو سر برج ب ...

اره فکر خوبیه.. لباس تو خونه هیچی ندارم حتی لباس زیر...🥲

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

نه دیگه.من سرگذشتم بگم ناراحت میشی.بدترین رفتار با من داشت.نگو طلام.نگو ماشینم.به مامانت زنگ نزن.الا ...

تسلیت میگم😭😭😭😭😭😭 روح مادرتون شاد. حالا شوهر من مثلا موتورشو ب نام من زده اینکارا میکنه برای پوشاک و پول تو جیبی اینه 💔

دمت گرمم چ خوب تونستی عوضش کنی.. قلبا راضیه و تغییر کرده؟؟؟

همش تو جمع ضایع ام میکنه.خودش و خانواده اش بد ذات.منو بچه هام دل رحم.چهارده سال بنایی با وام حقوق شرکتی.همش شورای شهر و شهر داری.بالا سی بار سازمان آب.با بچه دوقلو و دو ساله تو کالسکه.به جا تشکر میگه پول خودم بوده....

ببین از ۹۸ عقد کردیم یه پاساژ نمیاد بریم اصلا بازار نمیبره من خریدام انلاین شاپه‌. مثلا یه مجتمع تجا ...

بد عادت شده.خودم 17 سالم بود.ازدواج کردم.من متعهد به زندگی اون فقط جیغ و عین مجردا رفتار کرد.

اره فکر خوبیه.. لباس تو خونه هیچی ندارم حتی لباس زیر...🥲

عزیزم.یهو نگو چی میخوام چی میخوام.از کم و واجبات شروع کن.سربلوز خریدن تو مهمونی آبروم میبرد.الان سالی شش تا پالتو ...امسال خودم قصد خرید ندارم.از واجبات.لباس زیر که مهمه و گاهی شال قشنگ که روحیه ات عوض بشه.

همش تو جمع ضایع ام میکنه.خودش و خانواده اش بد ذات.منو بچه هام دل رحم.چهارده سال بنایی با وام حقوق شر ...

مگ‌ چکارشون کردیم ک باهامون این‌طوری رفتار میکنن💔 مگ خدا ندارن اینا😔 شوهر منم خیلی دست بزن داشت الانم عصبی بشه میزنه... حالم گرفتس

عزیزم.یهو نگو چی میخوام چی میخوام.از کم و واجبات شروع کن.سربلوز خریدن تو مهمونی آبروم میبرد.الان سال ...

افرین از چیزای واجب شروع میکنم ک کم کم شول کنه

تسلیت میگم😭😭😭😭😭😭 روح مادرتون شاد. حالا شوهر من مثلا موتورشو ب نام من زده اینکارا میکنه برای پو ...

ممنون عزیزم. ماشین و نصف خونه به نام زده.ماشین دست خودمه ولی خیلی دلم شکست.خیلی.چون دهن بین و دهن لقه.حتی برای لباس خودش هم خسیسی میکنه.خودم میرم براش میخرم.اخلاق اول از همه چی مهمتره.رفتارش نه قابل بخششه نه قابل جبران.تجربه سی سال زندگی مشترک گفتم.

افرین از چیزای واجب شروع میکنم ک کم کم شول کنه

برا من خانواده اش شیرش کردن.اونا دوست داشتن همش خونه ما باشن و چیزی برای خودمان نخریم‌ و به بچه هام توهین کنن.سه ساله قطع رابطه ام.هم اونا هم یه خواهر و برادر خودم.خرجی که برا اونا باشه.خودم خرج میکنم.

ممنون عزیزم. ماشین و نصف خونه به نام زده.ماشین دست خودمه ولی خیلی دلم شکست.خیلی.چون دهن بین و دهن لق ...

کاملا درست میگی... پیر میکنه ادم رو مرد خسیس🥲

دو بار محکم زد تو گوشم پرده گوشم پاره شد.چندین سال فقط مطب دکتر میرفتم.

عزیزم🥲🥲🥲🥲🥲🥲

برا من خانواده اش شیرش کردن.اونا دوست داشتن همش خونه ما باشن و چیزی برای خودمان نخریم‌ و به بچه هام ...

ن شوهر من خودش خصلتش اینه