2777
2789
عنوان

کی شوهرش یه خساست عجیب داره😐

399 بازدید | 30 پست

شوهر من خیلی عجیبه نه خسیسه ن دست و دلباز‌.مثلا ۵۰۰ تومن میده پیتزا ولی همونو بگم بده ب من نمیده

مثلا ۵۰ تومن گوشی خریده برام یا ۱۰۰ دندونام ارتودنسی کرده قسطی همشا. ولی التماس کنم یه لباس بخر نمیخوره..  پول تو جیبی بهم نمیده همیشه صفرم. ن میذاره خودم کار کنم ن پول میده بهم. ۲۶ سالمه واقعا شده یه دغدغه بزرگ برام همیشهههه میگه ندارم فقط فکر پس اندازه خسته شدم واقعا😔 اینم بگم دندونم از ۹۸ خرابه الان درست کرده 

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

شوهرت خسیس نیست اما درکی از نیاز هات نداره. باید یه کاری کنی از نگاه تو به قضایا و نیاز هات نگاه کنه

ب هرروز زبونی گفتم مهربون 

و بحث

طومار نوشتم ک ببین من زنم با اینا خوشحال میشم یا کلی فلسفه و منطق ک ب زن باید پول تو جیبی بدی هی میگ چشم ولی باز ب یورشه

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا دندان وظیفشه.اگه میخوای مشکلت حل شه گوش کن.این راهو رفتم.فوق خسیس بود فقط برا شخص من.کارت بانکی گرفتم گفتم مبلغ کمی ماهانه به کارتم بزن.توجه داشته باش مبلغ کم تا قبول کنه.یکی دو ماه فقط همون کم رو خرج کن.بعد وسط ماه بگو پولم کم اومده از قبل بهم بده و سر برج دیگه نده.همون مساعده.بعد حتما خودش انتقال بده نه شما از حساب خرجی خونه.کم کم می فهمه بله زن داره و زنش خرج داره.

اولا دندان وظیفشه.اگه میخوای مشکلت حل شه گوش کن.این راهو رفتم.فوق خسیس بود فقط برا شخص من.کارت بانکی ...

دستت درد نکنه میشه بیشتر توضیح بدی🥲🥲 خیلی اذیتم

شوهر شما درست شد؟ همه تکنیکاتو میگی.. دیگ درکم میکنی عقده کرده

شب تولدم بود.حقوق گرفته بود.تو اوج قرض بنایی.همش خانواده اش دعوت میکرد.به من رسید.نگو حقوق گرفته.گفت حقوق ندادن.گفتم غصه نخوری ها.آب شیر هست.برنج هست.چهار هزار نقد بود.برداشتم سمت کابشنش رفتم گفتم اینو تو جیبت میزارم.لازمت میشه.همین داریم.یهو قاطی کرد.شک کردم.دست تو جیبش کردم.کلی پول.دلم شکست.فرداش رفتم کیک گرفتم و یه شال شیک.با دو قلوهای دوساله ام جشن گرفتم و بقیه کیک گذاشتم یخچال.شب اومد گفتم هم پولن رفت هم ارزشت.سال بعد خودش کیک خرید.الانم حتما شام تولد رستوران میریم.

مثلا چن بگم🥲

من الان چهار میلیون میگیرم.تمام میشه کنارش از کارت خرجی گاهی ده خرج میکنم.ولی اینو از منی میشنوی که سالیان سال عین گدا سر چهار راه پوشیدم تا به جایی برسه.ولی همیشه تو جمع بی ارزشم کرد.

من الان چهار میلیون میگیرم.تمام میشه کنارش از کارت خرجی گاهی ده خرج میکنم.ولی اینو از منی میشنوی که ...

شما الان حتما یه تومن بگو.اونم با خودش برو بازار جزیی وسایل آرایش بخر بگو کارت خودم.تا ببینه.سیاست داشته باش

شب تولدم بود.حقوق گرفته بود.تو اوج قرض بنایی.همش خانواده اش دعوت میکرد.به من رسید.نگو حقوق گرفته.گفت ...

عجب حرفی بهش زدی💔💔 دقیقا دردم همینه ک من ارزش خرج کردن ندارم... برای مغازه گرون ترین ابزار ها میخره برای ماشینش بهترین قطعات ولی من هیچی نیستم انگار با این ک محبتم میکنه و دوسم داره ولی حس بی ارزشی دارم

من الان چهار میلیون میگیرم.تمام میشه کنارش از کارت خرجی گاهی ده خرج میکنم.ولی اینو از منی میشنوی که ...

اخییی💔💔💔 چقدر اذیت شدی من حتی کارت خرجی هم ندارم همه خریدا خودش میکنه کلا... من از خونه بیرون هم نمیرم

من الان کل حقوقش لباس بخرم نفس نمیکشه

دمت گرمم چ خوب تونستی عوضش کنی.. قلبا راضیه و تغییر کرده؟؟؟

عجب حرفی بهش زدی💔💔 دقیقا دردم همینه ک من ارزش خرج کردن ندارم... برای مغازه گرون ترین ابزار ها میخر ...

بی ارزش نیستی.راهی که گفتم برو.سوالی بود جواب میدم.مثلا تو خونه یه شب شلوار بیرونی بپوش.بگو سر برج با پول تو جیبی ام شلوار خانگی میخرم.اینو با زبان شیرین بهش بگو.