2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7909 بازدید | 333 پست
خب شما حق داشتی شناخت داشتی ازش میدونستی ن عشق ن محبت از ایشون دریافت نمیکنی مردی ک خیانت کنه با عرض ...

فکن به این اون اس بدی زنگ بزنی با من ازدواج کن.به همکارت انقد گیر بدی پیام بدی که زنمو طلاق میدم باهم ازدواج کنیم با هم فلان قد حقوق بگیریم تا اونم پیاماتو نشون رییس بده جفتتونو اخراج کنن

مبارکههههههه ان شالله روزی بقیه باشه اسی میدونی بعضی ها از رو حسودی میگن ولی بعضی ها دلسوزن و نگران ...

فدات

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون طلا هر روز داره میره قیمتش بالا و برای این زن سرمایه و پشتوانه بود ولی شوهرش الان طلاها و م ...

من مهریه اجرا گذاشتم همه چی رو از قبل زده بود به نام تک تک اعضای خانوادش نه تنها مهریه رو درست نداد بلکه پیش پرداخت هم نداد سالی یک سکه هم نداد کلا هیچی به هیچی شد منم دنبالشو نگرفتم و یک قرون مهریه نگرفتم

تو کشور ما هیچ قانونی وجود نداره و کلا قانون طرف مرداست 

منم کلا دیدم نسبت به همه چی و همه کس عوض شده حتی عاشق ترین زنو شوهر رو هم ببینم دلم به حال اون زن میسوزه که چقدر راحت مرد میتونه اول همه چیز زن رو بگیره و بعد همه چی رو از نام خودش به بقیه انتقال بده و زن رو بین زمین و هوا رها کنه ...

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

فکر کردم چن سال خونه مادر شوهر بودی امضات خوندم دوماه ازدواج کردی

اره ولی دو ماه بهم ۲ هزار سال گذشت

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

خانم‌های عزیز نی نی سایتی دخترای مجرد گلی که توی سایت هستند حرفم با شماهاست هیچ وقت همه دارایی زندگی ...

حالا شما برو یه روز بشین تو دادگاه خانواده ببین که چه مردایی که به زناشون اعتماد کردن و زنا مال و اموال شوهرشونو بالاکشیدین دِ برو که رفتی

همه آدما مثل هم نیستن 

ببین من من خونه اولمو موقع خریدیم که ۲۱ سالم بود شوهرم سه دنگ خونه رو زد به نام من الان ۲۸ سالمه پار ...

چقدر خوبه که انقدر از داشته های کوچیکت راضی هستی و با غرور در موردشون حرف میزنی😃

ماشین برلیانس😁

منم همین کارو کردم ولی خونه رو به نام خودم زدم هرچند از خونم راضی نیستم پشیمونم از خریدش

هعیییی چی بگم والا

من راضی ام

بعدا هم طلامو دارم هم ماشینمو هم خونمو

نکن اینکارو.باید نصفو میزدی بنام خودت.مردا خیلی نامردن

من بهش اعتماد دارم