2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7900 بازدید | 333 پست
هیچوقت اینطور کسی راهنمایی نکن طرف دلش خوشه چرا اینطور راهنمایی میکنی مگه زندگی جنگه

متاسفانه از نظر بعضیها جنگه، با دید جنگ به زندگی نگاه میکنن و این دردناکه،

با همین دید منفی زندگی رو تبدیل به جنگ واقعی می کنن، و اون روز همه چیز تبدیل میشه به نبرد مرگ و زندگی، باید بجنگی و بجنگی تا نبازی، اونموقع دیگه زندگی لذتهاشو از دست میده و آدم میگه خدایا فقط این جنگ تموم بشه راحت بشم،

الانم هی مته به خشخاش میزارن که چرا طلا دادی خونه خریدی، انگار همه‌ی مردم طلا دارن و خونه و ماشین بنامشون هست!

حتما جنگ برای خودشون که میزنن تو ذوق یکی اصلا نمی‌فهمن چه حرفی کجا بزنن کی بزنمآیا اسی گفت طلاهام دا ...

موافق بودم گلی میگی زندگی مگ جنگه 

میگم حتما واسه اینایی که نظر مزخرف. میدن جنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مردای خودتون بد بوده چرا همه رو بد میبینینمن اعتماد دارم بهش

ببین من من خونه اولمو موقع خریدیم که ۲۱ سالم بود شوهرم سه دنگ خونه رو زد به نام من الان ۲۸ سالمه پارسال خونه رو فروختیم عوض کردیم گرون‌تر و بزرگترش کردیم شوهرم بازم سه دنگ خونه رو زد به نام من... یه ماشین برلیانس داریم اون ماشینم به نام منه شیش دنگش کامل و جالب‌ترش می‌دونی چیه اینه که من حداقل یک میلیارد طلا دارم تو این زندگی که کادوهاییه که خود همسرم برای من خریده... یعنی می‌خوام بگم شوهر تو صد سال سیاه نمی‌تونه انگشت کوچیکه شوهر من باشه توی اعتماد کردن به زن و زندگی ولی فقط خواهرانه نصیحتت کردم متاسفانه درای مغزتو بستی و اصلاً نمی‌خوای زیر بار بری و بفهمی که داری چی میگی داریم خواهرانه بدون چشمداشت نصیحتت می‌کنیم که آقا سرمایه زندگیتو نده به شوهرت که همین الان بهت اعتماد نمی‌کنه سه دنگ از خونه‌ای را که داری پول بابتش میدی رو بزنه به نامت بعد خودتو داری با این حرفا گول می‌زنی که چون شوهر ما بده ما داریم بهت اینجوری میگیم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
هزاااران بار مبارکت باشه پر ازخنده و شادی باشه براتون،برای منم دعا کن بتونم خونه بخرم بزودی 🙏

سلامت باشی😘

انشالله انشالله شما هم بخری

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

اره دیگهاون طلاها و ماشین پول مرد بود و همینجوری به زن داده بود

انشالله مبارکتون باشه 

اینجا انقدر همه خیانت دیدن و شنیدن که چشمشون ترسیده 

همینکه میری خونه خودت چند برابر اون طلاها ارزش داره 

سلامت باشی😘انشالله انشالله شما هم بخری

قربونت برم .

انشالله❤️

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

اسی و بچه ها تاپیک زدم افراد کمی شرکت کردند ببخشید اسی اگر ناراحت میشی تا پاکش کنم  میاید تا ساعت 12 امشب سوره واقعه بخونیم 

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها و زود ازدواج کردن جوان های مومن و پاک با همسری پاک و صالح و قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه و پیروزی رزمندگان اسلام و حل مشکلات زوجین و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون و به نیت حل مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک

البته که من شنیدم این سوره برای رزق و روزی و ثروت معجزه میکنه کسی تجربشو داره؟ به این نیت هم میخونیم 

التماس دعا مهربونا منم دعا کنید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سوال اینه که اون چرا به تو اعتماد نداره؟مگه نمیگی مرد تو خوبه،؟

همون 

این شوهر به زنش اعتماد نداره که راضی نمی‌شه سه دنگ خونه رو بزنه به نامش بعد من نمی‌دونم چرا اینا دارن خودشونو گول می‌زنن شوهر اگر به زنش اعتماد داشته باشه خونه رو حداقل سه دنگشو می‌زنه به نام زنه ولی این آدم بهش گفته من این کارو نمی‌کنم بعداً برات طلاهاتو می‌خرم یعنی چی یعنی آقا من اعتماد ندارم این خونه رو بزنم به نامت طلاها رو برات می‌خرم میدم بهت بعدها حالا دوباره من می‌تونم اون طلا رو ازت بگیرم ولی خونه رو اگر بزنم به نامت که دیگه نمی‌تونم ازت بگیرم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
کاص یکی مثل شما رو قبا دیده بودم و راهنماییم میکرد ..من یک زخم خورده ام و طلاهام فروختم از همه چی گذ ...

الهی بگردم ببین من اگر ۱۰ ۱۲ سال پیش منو می‌دیدی می‌گفتم زندگی میدون جنگ نیست آدم نباید هیچ وقت دو دوتا چهارتا بکنه شوهر حالا نزد به نامت که نزد یعنی چی ولی رشتم یه جوری بود که مجبور شدم برم توی دادگستری کارورزی بگذرونم انقدر زنای مثل شما میومدن که می‌گفتن ماشینمونو فروختیم طلاهامونو فروختیم حقوقی که سر کار می‌رفتیم و جمع کردیم دادیم شوهرمون خونه خریده باغ خریده الان که به مشکل خوردیم مهریه منو نمیده خونه ماشینو برده زده به نام مادرش و خواهرش که از مهریه من فرار کنه مردی که بهت اعتماد نمی‌کنه سه دنگ خونه رو بزنه به نامت تو چرا باید به این مرد اعتماد کنی اعتماد باید دو طرفه باشه وقتی شوهرت به تو اعتماد نداره تو چرا بهش اعتماد داری

اگه اینجور باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه او آقاهه اگه میخواست همون اول برا زنش طلا و ماشین نمیخرید که ا ...

طلا رو میخری منتشو میذاری هر جا لنگ شدی میفروشی باز دوباره میخری منتشو میذاری اما سند زدنه که به این راحتی نمیشه پس گرفت

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
ببین من من خونه اولمو موقع خریدیم که ۲۱ سالم بود شوهرم سه دنگ خونه رو زد به نام من الان ۲۸ سالمه پار ...

عزیزم اونارو نه من از خونه ی بابام آورده بودم نه دزدی کرده بودم نه با پول خودن خریده بودم

اونارو شوهرم با پولش خرید و به عنوان یک امانت دار به من داد ک هر موقع خواستیم پیشرفت کنیم داشته باشیم چیزی 

شوهر من خیلی ام خوبه از چشمام بیشتر بهش اعتماد دارم

مرد بود پای حرفش بایستاد هر چی گفتم گوش داد

بعدشم من انقدر از مادرشوهر خواهرشوهر حرف شنیدم ک خودم گفتم راضیم همه چیم رو بفروشم فقط بریم از اینجا

کی خبر داشت از حرفای مادرشوهرم 

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉