2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7900 بازدید | 333 پست

سلام استارترعزیز براتون بسیااار خوشحالم خونه نو مبارکتون باشه😍

کامنتارو میخوندم بعضی کامنتا مشخص بود از سر دلسوزی یا شاید نگرانیه شما ازشون به دل نگیرین و یا دل نگران نشید

آدما با هم فرق دارن نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

همسر شما یکبار ماشین بنام شما زده پس شک نکنید اینکارو دوباره تکرار میکنه نگران زندگیتون نباشید

و شک نکنید همسرتون قدر شمارو میدونه و براتون جبران میکنه

هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد❤️ تگ نکنید لایک نکنید اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارترعزیز براتون بسیااار خوشحالم خونه نو مبارکتون باشه😍کامنتارو میخوندم بعضی کامنتا مشخص بود ...

سلامت باشید

بله شما درست میگی

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

خسته نباشی دلاورطلادادی ماشین داد. لابدکلی این وسط صرفه جوییم کردی وازخودت گذشتی نزده بنامت؟؟؟؟

نخیر من چی خواستی نداشتم ک بدم بهش

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

مبارکتون باشه.اما ای کاش اونم مثل تو اعتماد داشت بهت نصفشو میزد بنامت ما زنا خیلی دلمون ساده و مهربو ...

اگه اعتماد نداشت طلا و ماشین ب اسمم نمیزد