سلام عزیزکم
مبارک باشه خونه ولی همچین بد هم نمیگن بچه های سایت
لطفا بیشتر فک کن که بعدا پشیمونی سودی نداره
منم میخوام نظر خودمو بگم
بنظر من هیچوقت تو زمدگی نباید نقدو بزاری نسیه رو بچسبی!
چه اشکالی داره وقتی شما از دارایی هات و پشتوانت گذشتی و پیش قدم شدی برای از خود گذشتگی و شهامتشو داشتی
شوهرت هم با این موافقت کنه و بهت احترام بزاره و نصف خونرو ب نامت کنه؟!
بنظر من اینجا ی مشکلی میتونه باشه ک ایشون گفتن بعدا براتون جبران میکنن
من میگم کسی ک همین الان میتونه سهممو بده جبران کنه و یا حتی محبت کنه و همه خونرو بزنه ب نامم!!! چرا ک نه مگه من زنش نیستم؟! مگه من تاج سرش نیستم؟! چه برسه ب اینکه بخواد فقط حقمو ک میشه اندازه طلاهام و ماشین رو بده!!!
این همون مشکلس ک میگم و شما شاید ب دلیل خوشحالی بخاطر خرید خونه یجورایی رفتار هیجانی دارید
عزیزکم من میگم اتفاقا شما دوست داشتمتو با فروختن دارایی هات با اینکه خرید خونه تو جامعه ما بیشتر به عهده مرد هست رو ثابت کردی حالا یعنی فقط اینکه در حد حقت بزنه ب نامت مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟ اوکی ایشون میگن بعدا میخرن اینارو
خب الان بزنن ب نامتون بعدا ک خریدن شما برو همون شش دانگ رو بزن ب نام خودش کلا!!!!!
بنظرم منطقی فک کن و نزار کار از کار بگذره
تا بوده از این دادنا و قولا بوده ک ادا نشده و وقتی الان ادا نمیشه جلوی چشمت یعنی بعدا هم همچین دل نبند بهش (من بر اساس تجربه ی یکی از نزدیکانم ک بشدت براش گرون تموم شد این از خود گذشتگی ها دارم میگم حرف الکی نیس بخونی و بگذری از روش
اندکی تامل..
و اینکه میتونم بپرسم چند تا بچه و چند سال ازدواج کردی و اون ماشین و طلاها رو کی خریده بود برات یا خودت خریدی(همینجوری کنجکاو شدم)