پریا_خانووووم مدیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2112 عنوان بچها فیلم پیر پسر و دیدم حالم بد شده | مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 107 پست فیلم پیر پسر و دیدید؟ من بعدازظعر بعد مدتها بیکار شدم گفتم واسه خودم فیلم ببینم اینو دیدم بدتر حالم بد شد بخدا مخصوصا اخرای فیلم انقدر حالم بد شد هنوز عصبیم خیلی فیلم اعصاب خوردکنی بود دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤 1404/08/10 | 21:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahariii80 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 19 خانومای متاهل میشه لطفا تو تاپیک من شرکت کنین و راهنماییم کنید نمیدونم باید با خواستگارم چیکار کنم
نازاردخت عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1309 چون همش فیلم بود برام مهم نبود😁 ..زنیکه مقصر بود خودش ،نوش جونش زن علیه زن
نازاردخت عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1309 چند سال توقیف بوده اخرسم نفهمیدم چجوری از توقیف دراومده... خیلی فیلم کثیف و چرتیه. ارزش نداره وقتت ر ... به هر حال در واقعیت جامعه هم همچین چیزهایی وجود داره و متاسفانه باید به نمایش در بیادجامعه ما مگه الان همه چی عالی تا تمام فیلم ها گل و بلبل و رویایی باشهولی کسی که روحیه حساسی داره نبینه بهتره این مدل فیلمارو
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3649 زن علیه زن عزیزمقرار نیست که تو این مواردم پشت همچی زنی باشیم ...عقل باید داشته باشی ..خیلی از خانومها کارای اشتباه میکنن زندگی خیلیا رو از هم میپاشونن ..انتظار نداری که پشتشون باشم ..اینم زنی بود که اول پدرش بعد پسرش ...بازیه مگه وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......
نازاردخت عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1309 میگن واقعیت جامعسکدوم جامعهکجا زندگی میکنید مگه؟! ایران زندگی میکنیمشما من یاد یه نفر انداختید که بهش گفتن گوجه گرون شدهگفت سر کوچه ما گوجه ارزونه
beachhh82 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2386 ایران زندگی میکنیمشما من یاد یه نفر انداختید که بهش گفتن گوجه گرون شدهگفت سر کوچه ما گوجه ارزونه کجا اینطوره ؟!مگه همه مردا با فاحشه های خیابونی رابطه دارن؟!
نازاردخت عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1309 کجا اینطوره ؟!مگه همه مردا با فاحشه های خیابونی رابطه دارن؟! وا چی به چی ربط میدی یعنی همه جای ابن کشور آدما خوبن و ادمای وحشی و قاتل و متجاوز نیست . پس این همه زن تو اینستا میان از خیانت مردا و بوالهوسیشون تعریف میکنن رمان میسازن
beachhh82 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2386 وا چی به چی ربط میدی یعنی همه جای ابن کشور آدما خوبن و ادمای وحشی و قاتل و متجاوز نیست . پس این هم ... تو خودت گفتی جامعه اینطوره بله همه جا آدم خوب و بد هست پس داری حرف اول من رو تایید میکنی یکی از دلایلی که فیلم انقدر پر حاشیه شده اینه که واقعیت جامعه رو نشون نمیده
نازاردخت عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1309 تو خودت گفتی جامعه اینطوره بله همه جا آدم خوب و بد هست پس داری حرف اول من رو تایید میکنی یکی از دلای ... شما گفتی ابن چیزا وجود نداره که اینجور فیلمی ساختنمن گفتم تو جامعه هست همین چند وقت قبل بود که بابک خرمدین پدر و مادرش قطعه قطعه کردنولی خو فیلمش دردناک و روحیه حساسی کسی داره نبینه تااامام
beachhh82 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2386 شما گفتی ابن چیزا وجود نداره که اینجور فیلمی ساختنمن گفتم تو جامعه هست همین چند وقت قبل بود که بابک ... من گفتم واقعیت جامعه ایران نیستشاید ۵ درصد از مردای ایران اینطور باشن و ۵ درصد هم واقعیت جامعه رو تشکیل نمیده
miss__independent عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2622 خب اون پسرش ک عاشق میشه تقریبا سن بالاس ۴۰ سال ایناس اسم فیلم برا اونه نه اتفاقا نام گذاری پیر مسر فقط به خاطر پیرمرده هست یادته دیالوگش گفت مردی که رو قولش نمونه همیشه پسره دقیقا مصداق خودش
miss__independent عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2622 شما گفتی ابن چیزا وجود نداره که اینجور فیلمی ساختنمن گفتم تو جامعه هست همین چند وقت قبل بود که بابک ... استثنا هست ولی این فیلم کلا سیاه نمایی بوده حتی اسطوره هایی مثل رستم و سهراب را زیر سوال برد