2777
2789
عنوان

بچها فیلم پیر پسر و دیدم حالم بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 107 پست
به هر حال در واقعیت جامعه هم همچین چیزهایی وجود داره و متاسفانه باید به نمایش در بیادجامعه ما مگه ال ...

واقعیت جامعه  خیلی مشکلات هست 

ولی اگه کسی نفهمه قصد کارگردان از این حجم از اغراق و سیاه نمایی چیه به نظر من خره 

اصلا دیالوگا و اون سکانسای آخر اگه واقعا فیلم باز باشی متوجه میشی از شدت اغراق و تصنعی بودن به کمدی سیاه تنه میزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا نام گذاری پیر مسر فقط به خاطر پیرمرده هست یادته دیالوگش گفت مردی که رو قولش نمونه همیشه پ ...

اووو راست میگیا 

اخه ی جام ب حامد بهداد گفت پیر پسره حساسه زود عاشق میشه

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

اره حیف وقت برای این فیلم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

عجیب بود حقیقتا ولی فکر که کردم غیر قابل باور نبود 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

عجیب بود حقیقتا ولی فکر که کردم غیر قابل باور نبود

اها پیر پسر ایرانی رو میگین 😂

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خیلی عجیب بود بره خونه ای که سه تا مرد مجرد توش هست تازه خونه آپارتمانی هم نبود و ویلایی بود 🥶

مخصوصا اون شام که خانومه دعوتشون کرد...به شوهرم میگم فک کن این برعکسشم  باشه زشته مثله یه آقا سه تا زن دعوت کنه شام ..اصلا یه جوریه ..اونم هنوز اونقدی نشناخته باشیشون ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

واقعیت جامعه خیلی مشکلات هست ولی اگه کسی نفهمه قصد کارگردان از این حجم از اغراق و سیاه نمایی چیه به ...

بی ادب

کسی که نفهمه چطور صحبت کنه به نظر من هیچ وقت تو جامعه ادما انگار زندگی نکرده