2777
2789
عنوان

بچها فیلم پیر پسر و دیدم حالم بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2931 بازدید | 114 پست
شما گفتی ابن چیزا وجود نداره که اینجور فیلمی ساختنمن گفتم تو جامعه هست همین چند وقت قبل بود که بابک ...

تو جامعه ی نود میلیونی شبیه این قضایا چند تا داریم ؟

که بشه موضوع یه فیلم و به زور به خورد جامعه داده بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یکی توی دنیای واقعی کی هستی واقعن راه میری فقط پشت سر همجنس خودت میگی ولی امثال تو اب ندارن وگرن ...

چقد حرفت چرت بود ..لابد کلی هم فک کردی چی بگی،بدبخت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ریپ نزن بابا ،من مزخرفات تو نمیام بخونم..شما حمایت کن از این زنهای خراب ،امیدوارم یکی از همینها اگه متاهلی آوار بشه تو سرت🤣🤣🤣🤣اونوقت حمایتشون کن 💩

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

خاک بر سر سازنده های این فیلم های مذخرف

از تهیه کننده بگیر تا بازیگرهاش

حیف پورشیرازی که با این نقش چندش از چشمم افتاد

لیلا حاتمی که متاسفانه خووب نقش. ج .ن .د... ها رو بازی کرد 

حالا تو هشتاد میلیون مگه چند نفر مثل اون پدر پیدا میشه که مسعولای فیلم سازی احمق ما ...میگن دغدغه ی مردم ایران رو می سازیم؟

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

شما گفتی ابن چیزا وجود نداره که اینجور فیلمی ساختنمن گفتم تو جامعه هست همین چند وقت قبل بود که بابک ...

عجب

شما خودت بشخصه چی از این فیلم مذخرف آموزش دیدی؟

دیدنش براتون بهره ای داشت ؟

نه بخدا

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

خاک بر سر سازنده های این فیلم های مذخرفاز تهیه کننده بگیر تا بازیگرهاشحیف پورشیرازی که با این نقش چن ...

ایران پر دغدغس بعد اینا گیر دادن ب همچین موضوع چرتی ب نظرم اگه درباره شوگر ددی و مامی واینجدر چیزا ک زیاد شده میساختن بهتر بود 

الان دخترامون با پسرایی ک چیزی ندارن وارد رابزه نمیشن ولی تا دلت بخاد با پیرمردای پولدار تیک و تاک میزنن تهران و کرج ک اینطوریه بقیه جاهارو نمیدونم

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤