2777
2789

از لحاظ درآمد ، تایم آزاد ، شان و منزلت وکیل یا دبیر رو انتخاب میکنید؟

درسته دوتا شغل متفاوت و مسیر متفاوت دارن ولی خب شما لطفا نظراتتون رو بفرمائید 

من دبیری..... ازمن میشنوی وکالت نرو خیلی جنجالی هس محیط دادگاه ودیدن مجرم و..... همش درمحیط دعوایی اما دبیری تعطیلاتش داره تومحیط آموزشی هستی منزلت هم داره ویچیز دیگه دوست عزیزم هیچوقت نگو کدوم شغل درآمد بیشتره برم اول ازهمه نگاه کن ببین کدوم شغل درآمدش حلالتره..... اگه وکالت پول زیاد بگیری اما نتونی پرونده ای رو راه بندازی حقی بدی حقدار... وخیلی دقت کنی واقعا طرف حق بگیری حتی شده بضررخودت..... دبیری هم حواست باشه کم نذاری واسه بچه ها واقعا 100خودت روبذاری اینها رو که انجام دادی دیگه توکلت بخدا باشه درآمد وپول رو خدا میرسونه خاهرم فقط دقتت روی حلال حرام‌ش باشه

من دبیری..... ازمن میشنوی وکالت نرو خیلی جنجالی هس محیط دادگاه ودیدن مجرم و..... همش درمحیط دعوایی ا ...

بله درسته واقعا درآمد حلال برکتش بیشتره ولی مردد موندم الان اکثرا میگن ک وکلا بیکارن واقعا موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته واقعا درآمد حلال برکتش بیشتره ولی مردد موندم الان اکثرا میگن ک وکلا بیکارن واقعا موندم

بله بازار کار وکالت خیلی خرابه 

در عوضش فرهنگیان کارش تضمین شدست 

فرهنگیان مشکلش درامد خیلی خیلی کمشه پرستیژ نداره جای پیشرفت هم نداره 

وکالت اگر کارت بگیره درآمدش خوبه جای پیشرفت داره پرستیژش هم بهتره ولی بازار کار خرااااب 

دانشگاه فرهنگیان هم جای بسته ای هست 

کاربری واگذار شد

اره وکالت بنطرم بیشتر دهن پرکنه وگرنه برای همه الان بازارکارنیس مگ‌اون کاربلدا وقدیمیا

بعدم‌ وکلا برای ب نفع خودشون بشه دروغ زیادمیگن

الان‌ما ی پرونده ملکی شکایت شده ازمون

وکیلش زده از زمان ساخت بهشون مکررا تذکر دادیم ولی مثلا ماگوش نکردیم

درصورتی ک ما اینارو بعد دوسال خونه دیدیم حالا قاضی اینارو میفهمه ولی درکل میگم‌فقط،برای بنفع خودشون پیش ببرن هر دروغیومیگن

بله بازار کار وکالت خیلی خرابه در عوضش فرهنگیان کارش تضمین شدست فرهنگیان مشکلش درامد خیلی خیلی کمشه ...

بله ت محیطش هستم . و اکثرا شغل دوم دارن الان اکثرا اطرافیانم دبیر هستند و ناراضی 

واقعیت پرستیژ واسه من مهمتره

بله ت محیطش هستم . و اکثرا شغل دوم دارن الان اکثرا اطرافیانم دبیر هستند و ناراضی واقعیت پرستیژ واسه ...

نکات مثبت منفی جفتشو با چشم باااز ببین 

ببین کدومش رو بهتر میتونی قبول کنی

کاربری واگذار شد

اره وکالت بنطرم بیشتر دهن پرکنه وگرنه برای همه الان بازارکارنیس مگ‌اون کاربلدا وقدیمیابعدم‌ وکلا برا ...

متاسفانه بله اکثر وکلا برای پیشرفت پرونده هاشون ب هر حیله ای متوسل میشن