2777
2789

بدبختریننم خواهر شوهرم دوست پسر داشت من خبر داشتم چند روز پیش اومدم اینو به شوهرم گفتم و بهشم گفتم که باهم الان قطع رابطه کردن 

اما شوهرم از اون روز با من رفتار بدی داره انگار من مقصرم فقط با خواهر خودش صحبت کرد و براش توضیح داد این کارا عاقبت نداره ما خانواده با ابروییم و خلاصه کلی نصیحتش کرد و گفت دیگه نبینم از این کارا کنی مجبور میشم جور دیگه ای برخورد کنم باهات خواهرشم دیگه قسم خورد نمیکنم از این کارا اون مال گذشته بوده 

ولی الان شوهرم  با من بد شده ازش بدم میاد انگار دیواری کوتاه تر از من ندیده 

صبح تا شب دارم تو خونش کلفتی میکنم قبلا کمکم میکرد یکم الان هیچی حتی بهم نمیگه که خسته شدی یکم قربون صدقه بره 

میره سرکار میگه من میرم سرکار خسته میشم جالب اینجاست اصلا کارش سختم نیست  منم دیروز بهش گفتم من حوصلم سر رفته از کی بیرون نرفتیم پوسیدم م تو خونه میگه چکار کنم منم خستم گفتم لاقل بچتو یکم ببر بیرون گفت امادش کن ببرمش اصلا منو نمیخواست ببره آخر سر دید نشستم تنها دلش سوخت گفت توام بپوش بریم گفتم نمیام اونم با بچمون رفت بیرون دیگه هیچی نگفت بیا بریم 😭 قبلا دوستم داشت الان نداره الان همش اذیتم میکنه لباساش یکم اتو نداشته باشن دعوا راه میندازه پیر شدم رفت تو خونه همش غذا شستن ظرف لباس بچه داری 

پیر شدم واقعا 😭 خوشبحال خانومای مشاغل هیچکس نمیدونه تو خونه من چه کاری میکنم 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موارد باید قبل عقد باهاش حرف می‌زدی که مشکلات خانوادگی ش ربطی به زندگی جدید ش نداره الان باید بس ...

میدونم  ولی ناراحته که چرا زودتر بهم نگفتی چرا سر خود شمارتو دادی به اون پسره آخه خواهر شوهرم گفت شمارتو بدم بهش؟ شماره یکی از اعضای خانوادم رو میخواد منم با تو راحتم منم گفتم بده 

اما پسره مدام مزاحم میشد منم حقیقت رو به شوهرم گفتم اما همه رو انگار از چشم من میبینه 

تو چیکار خواهرش داشتی به توچه

خب خواهرش اومد بهم گفت من دیدم. پسره داره مدام. مزاحم. میشه منم مجبور شدم بهش بگم تا قضیه بدتر نشده بود 

خب خواهرش اومد بهم گفت من دیدم. پسره داره مدام. مزاحم. میشه منم مجبور شدم بهش بگم تا قضیه بدتر نشده ...

اگه خواهرش ازت خواسته که بگی اشکالی نداره ولی اگه نگفته بود بگو نباید میگفتی

همه چیز درست میشه

اگه خواهرش ازت خواسته که بگی اشکالی نداره ولی اگه نگفته بود بگو نباید میگفتی

نه حقیقتا بهم نگفت که بگو خود سر اومدم بهش گفتم چون میترسیدم خواهرش منو درک نمیکنه شماره منو داده بود به پسره به عنوان شماره یکی از اعضای خانوادش که اگه رابطه جدی شد زنگ بزنه 

ولی بعد اینکه کات کرده بودن پسره مزاحم شماره من میشد شماره‌ای ناشناس زیاد همش بهم زنگ میزد منم میترسیدم خب من شوهرم بفهمه بدتر برام میشد میترسیدم دیگه تهمتی ام بزنن بهم بخاطر همین رفتم بهش اصل ماجرا گفتم الان دیگه استرس ندارم راحتم نمیترسم

ولی خب از وقتی این قضیه فهمیده با من بد رفتار میکنه منم یبار بهش گفتم به من چه خواهرت دوست پسر داشت من که نداشتم 

نه حقیقتا بهم نگفت که بگو خود سر اومدم بهش گفتم چون میترسیدم خواهرش منو درک نمیکنه شماره منو داده بو ...

یکم حق داره ببین 

چرا خودتو قاطی کردی میگفتی شماره نمیدم 

بعد من تاپیکات رو تا حدودی خوندم اینقد به خودت و شوهرت سخت نگیر واسه سر کار رفتن و درس خوندن و شاغل شدن من خودم سر کار میرفتم ازدواج کردم دیگه موندم خونه تا ۶ سال بعد دوباره پارسال دیدم پسرم از آب و گل درومده آزمون استخدامی دادم معلمم الان 

پی نگران نباش هیج وقت دیر. نمیشه تازه تو هنوز سنی نداری من ۳۳ سالمه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یکم حق داره ببین چرا خودتو قاطی کردی میگفتی شماره نمیدم بعد من تاپیکات رو تا حدودی خوندم اینقد به خو ...

من اشتباه کردم شماره دادم قبول دارم ولی خب ساده بودم دیدم خواهر شوهرم به من اعتماد کرده نگو از من احمق تر پیدا نکرده 

ولی خب جای اینکه با من بد رفتاری کنه با خواهرش بد رفتاری کنه 

درسو که دانشگاه ثبتنام کردم و فعلا مرخصی گرفتم بعدش حتما میخونم خوشبحالت معلمی آرزومه منم معلم باشم