2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ بابام کنار بیام

735 بازدید | 68 پست

دارم دیوونه میشم، اصلا هم آدمی نیستم ک بگم نشستم تو خونه 

بیرون میرم دور میزنم

میرم سر کار

ولی دلم داره  میترکه 

دارم روانی میشم،از خودم متنفرم متنفرم ک براش کاری نکردم

از دنیا متنفرم ک اینفدر زجرش داده 

ارز خدا بدم میاد ک بهش کمک نکرد 😔😢😭

من اصلا یادم میاد چی بهش گذشته میخوام خودمو بکشم 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن خودمون هم چند صباحی تو این دنیاییمحتما برو مشاور

خب 

کاش سکته می‌کرد میمرد 

عزیزم خیلی سخته هیچ وقت فراموش نمیشه من بیست ساله که این حسو دارم

تا ابد لعنت بهم😢

درک میکنم واقعاخداصبرت بده همین

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خدا رحمتش کن میدونم الان خودم حالم همین خیلی سخت داغ عزیز

😔😔😔

حتی خدا هم بهش کمک نکرد 

هیچ کسی بهش کمک نکرد

هیچ کس بابا 😭😭

خدا رحمتش کنه.  

شما تنها یادگار باارزش پدرت برای این دنیا هستی. بدترین ظلم در حق پدرت اینه که باارزش ترین و عزیزترین یادگارش از بین ببری.  انقدر به خوبی زندگی کن که هر کسی با تو برخورد می کنه یه خدابیامرزی برای پدرت بگه با این دختر خوبی که از خودش به یادگار گذاشته!   

ما هم که قرار نیست تا ابد اینجا بمونیم.  ما هم دیر یا زود رفتنی هستیم بزار به خوبی از این دنیا بری تا اون دنیا باعث سرافرازی پدرت باشی و با شادی به استقبال شما بیان

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!