2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ بابام کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 68 پست
خدا بیامرزدشبرادر من هم همینطور از دنیا رفتچهلش نشدهدیگه تو بیمارستان معمولا همینطورهاین فکرها فقط ش ...

کاش اینطور نمی‌بود 

کاش اینجور نمیشد 

کاش  میبردمش اونجا

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

من اگه دختر خوبی تو این دنیا باشم واقعا خیر و نیکی تو اون دنیا به بابام میرسه؟ میشه به خاطر من که ...

من یه بار زنگ زدم مرجع تقلید همین پرسیدم می گفت ثواب اعمال نیک ادم تا هفت نسل به پیشینیانش می رسه 

(یعنی ثواب اعمالت به پدر و مادر و جد پدری و مادری و ... تا هفت نسل برمی گرده به خاطر نسل خوبی که از خودشون به جا گذاشتن )  

بعد پرسیدم مثلا اگه بگیم خدا نیامرزه پدر و مادر فلانی رو  بعد برای نسلش عذاب می فرستند؟  گفت نه  اگه بدی باشه به اونها چیزی از عذاب نمی رسه. فقط اگه خوبی باشه تاثیرش به اونها هم می رسه!  (در واقع اگه نسل بدی از خودش بزاره همین که هیچ خیری بهش نمی رسه بدترین حسرت هست براش! )

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقد سختهمتاسفم واقعا😔

خیلی سخته

چهار سال قبل ی برادرم دقیقا با همین شرایط از دنیا رفت

ی ماه قبل هم برادر دیگه

خیلی زیاد دلتنگم

ولی میدونم که تنها نیستم

خدا هست

ائمه هستن

امام زمانم هست و آگاه به احوال من هست

خدا همه اسیران خاک رو بیامرزه

ما دو هم قبل رفتن بیامرزه

به زندگی ادامه بده

چاره ایی نیست

خیلی بد تو ای سی یوندیدمش به زور چند دقیقه 😔نمیدونم چی بهش گذشته نمیدونم چقد منتظر بودهتشنش بود بخد ...

عزیزم.  اینجوری خودت اذیت نکن 

این که یه نفر مثل امام حسین تشنه از دنیا بره برای اون دنیاش سعادت و افتخار هست و ان شاالله به دست امام حسین سیراب شدن.

بعد اون لحظات اخر هم تنها نبوده خداوند انقدر رحمان و رحیم هست که همه اهل و اشناها رو برای استقبال ازش می فرسته.

با همچین فکرهایی خودت عذاب نده!  

خدا خیلی رحمان و رحیم هست. 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

عزیزم. اینجوری خودت اذیت نکن این که یه نفر مثل امام حسین تشنه از دنیا بره برای اون دنیاش سعادت و اف ...

اب نخورده 

ولی من آب میخورم 

غذا میخورم 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

😔😔😔حتی خدا هم بهش کمک نکرد هیچ کسی بهش کمک نکردهیچ کس بابا 😭😭

عزیزم خدا رحمتش کنه 

کامل درمان میکنم 

پدر من سرطان داشت و با سختی و درد زیاد از دنیا رفت 

هیچکس نتونست کاری کنه ما فقط شاهد ...

قوربونت برم

براش فاتحه زیاد بخون

خدا همه رفتگان بیامرزه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)