2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ بابام کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 68 پست
تا ابد لعنت بهم😢

دور از جونت عزیزم چاره ای نیست باید کنار بیای، من هفت ماه پیش شوهر خواهرم به شکل بدی بعد از یکسال مریضی فوت کرد و مرگ ایشون بیشتر از مرگ پدرم منو داغون کرد چون بد رفت هیچوقت یادم نمیره روزهای آخرش رو ، اما چه میشه کرد عزیزم روال زندگی اینه

خدا رحمتش کنه. شما تنها یادگار باارزش پدرت برای این دنیا هستی. بدترین ظلم در حق پدرت اینه که باارزش ...

😔😔😔😔

چقد بدبخت و مظلوم بود اخه 

الهی بمیرم 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد سالها من خودم هنوز همین حس دارم 

سخته 

فقط گذر زمان و خودتون میتونید به خودتون کمک کنید 

با متخصص روانشناس و مشاور... حتما صحبت کنین 

نذارین دوره سوگ طولانی بشه 

واقعا عواقب بدی داره 

دمنوش آرامبخش بخورین 

اینم بدونین پدرتون از ناراحتی شما عذاب میکشن 

روحشون شاد 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دور از جونت عزیزم چاره ای نیست باید کنار بیای، من هفت ماه پیش شوهر خواهرم به شکل بدی بعد از یکسال مر ...

همین بد رفتن منو میسوزونه

اخه چن نفر اینجوری میمیرن 

😔😔😔😔چقد بدبخت و مظلوم بود اخه الهی بمیرم

خدابیامرزدش.  ان شالله اون دنیا هم نشین اهل بیت باشه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بعد سالها من خودم هنوز همین حس دارم سخته فقط گذر زمان و خودتون میتونید به خودتون کمک کنید با متخصص ر ...

😭😭😭😭

لعنت به دنیا 

علی علیه السلام که درود خدا بر او باد فرمود: (در روایت دیگری آمد که اشعث بن قیس را در مرگ فرزندش اینگونه تسلیت داد) یا چون مردان بزرگوار شکیبا، و یا چون چهارپایان بی تفاوت باش.

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

عزیزم من یه نگاه به عنوان تاپیک هات انداختم به نظر میاد شما تا حدی آدم معتقدی هستی

نمیدونم پدرتون چرا و چطور فوت شدن و چقدر سختی کشیدن؟!

ولی یادت نره که امام حسین و خانواده اش هم سختی زیادی کشیدن اما در نهایت تابع و مطیع خداوند بودن و در برابر خواست خدا سر تسلیم فرود آوردن

به حضرت زینب فکر کن که هجده نفر از اعضای خانواده اش رو تو یک روز از دست داد و بعد هم به اسارت رفت اما صبر کرد

ایشون رو الگوی خودت قرار بده و بگو مصیبت من در برابر مصیبت حضرت زینب کوچیک هست و اگه ایشون صبر کرده منم صبر میکنم

همین بد رفتن منو میسوزونهاخه چن نفر اینجوری میمیرن

آره خواهرزادم می گفت همه می میرن اما اینکه نفهمی چی بود چرا اینجوری شد علت مرگش چی بود یکسال همه دکتری رفتن آخرش نفهمیدن چی بود که روز آخر ریه پدرشون رو تجزیه کرده بود دستمال میکشید رو پای پدرش از پاش خون میومد فک کن...

علی علیه السلام که درود خدا بر او باد فرمود: (در روایت دیگری آمد که اشعث بن قیس را در مرگ فرزندش این ...

بی تفاوت مگه میشه. 

هرروز همش تکرار میشه 

بی تفاوت مگه میشه. هرروز همش تکرار میشه

پس بزرگوارانه شکیبا و صبور باش 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

فدای باباییم بشم من 🥺 منم نتونستم کاری کنم براش از خدا خواستم ببرتش بالاترین درجه بهشت به پاس همه دردایی که کشید دورش بگردم ❤️‍🩹

شدیدا هم دلتنگشم ولی سعی میکنم بهش فکر نکنم وگرنه دیوونه میشم از دلتنگی

عزیزم من یه نگاه به عنوان تاپیک هات انداختم به نظر میاد شما تا حدی آدم معتقدی هستینمیدونم پدرتون چرا ...

اعتقاداتم رو هم از دست دادم بخدا

فدای باباییم بشم من 🥺 منم نتونستم کاری کنم براش از خدا خواستم ببرتش بالاترین درجه بهشت به پاس همه د ...

عزیزم

درکت میکنم

💔🫂