2777
2789
عنوان

من می‌خوام شب یلدایی نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5324 بازدید | 188 پست

زیاد سخت نگیر.‌اگر دیدی می خوان بیان شیرینی بخرین، یه ساندویچ الویه هم درست کنین. بگین ما رسم شام نداریم با عین حال گفتیم شاید دیر و زود بشه حاضری آماده کردیم. اگرم گفتن میوه‌و‌ آجیل بگین رسمه خانواده داماد بیارن. برای داماد هم یه پلیور معمولی بخرین بذارین تو پاکت خوشگل. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من گفتم شب یلدایی نگیریم ولی اون میگه باید خانوادت برای من داماد بگیرن

خیلی رو دادای بهش بگو باشه نگیریم ولی تو باید برام یه نیم ست سنگین بخری همراه آجیل و میوه بیاری خونه بابام که منم برات کت بخرم بدون مهمونی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین یکم با پدرت صحبت کن

با زبون دخترونه و از موضع ضعف

غیرت بابات رو قلقلک بده

بگو اینهمه سال زحمتم رو کشیدین

از دهن خودتون زدین منو بزرگ کردین

از تو جوب ک پیدام نکردین

خوشبختی من خوشبختی و خوشی شمام هست

چون اگ یه مرد بی غیرت دامادتون بشه و هر روز اذیتم کنه و شما عاقبت ب خیریم رو نبینن خودتونم آب میشین از غصه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

آره بخدا شاخ درآوردم ،گفت برای یلدا برای من بخرین،ما مشهدی هستیم

ببخشید چشام گرررد شد یعنی به شما گف بیا بریم بازار من خریر کن برامواقعا راست میگیییی

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

اسی جان فقط جوابش بده 

من چندسال پیش نذاشتم بابام خیلی برای جهیزیه اذیت شه .. فقط وسایل لازم خریدیم که نصف جهیزیه دیگران میشد..

چندبار شوهرم با خنده گفت وسایلات هم زیاد نبود منم با جدیت گفتم درست میگی .. از قدیم گفتن بابای داماد خونه آماده هدیه میده بابای عروسم جهیزیه .. هروقت بابات خونه داد اونوقت اسم جهیزیه بیار .. الان ۵ ساله دیگه اسمش نیاورد.

من مشهدی ام

معمولن رسمه یه وسیله خونه میبرن واسه یلدا

برای من سولاردوم آوردن با لباس کامل زمستونه و 

میوه و آجیل و شیرینی و تزیین شده 

ما هم یه کم میوه و ..‌ تزیین کردیم ولی شام ندادیم

شام در حد دورهمی آش و حلیم بادمجون و اینجور چیزا

یه سری لباس زمستونه هم واسه داماد خریدیم نه خیلی زیاد

اطرافیان هم دیدم همینجوری بوده

مثلن ما ماشین ظرفشویی بردیم واسه عروس داداشم

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
به مامانم بگم جوش میزنه غصه میخوره کاراشو بدونه ولی بی‌خبر هم نیست از زندگیه من😔

عزیز من الان غصه بخورن و ی تصمیم جدی بگیرن بهتره

یا بعد ازدواجتون تاااا آخر عمرشون غصه بخورن!!

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

این میگه شما باید برای منم کت چرم و کفش و دورس و.. بخرین

بگو مت رسم نداریم شام بدیم

رسم داریم که

فقطم خانواده درجه یک داماد باید بیاد هدیه و کادو بیاره بعد شام ما هم با شیرینی و میوه پذیرایی کنیم همین

بگو ما رسممون اینطوریه

استارتر من حسم میگه تو انتخابت بیشتر فک کن یارو کلا خسیس تشریف داره و این بهانه شه که تو خونه پدرتی و فلان و از همه بدتر دهن بین مادرشه

فقط سعی کن تا قبل عروسی رابطه ای نداشته باشی و بیشتر نامزد بمون 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂