2777
2789
عنوان

من می‌خوام شب یلدایی نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6077 بازدید | 194 پست
گفتم میگه کی الان تو این گرونی برای عروس سرویس طلا میخره ،گفتم لااقل چهارتا النگو نازک برام بخر گفت ...

حالا انقدر ناخن خشکه لازم نیست سرویس بگیرین ، یه گردنبند رو لباسی ظریف یا یه دستبند یا یه گردنبند ظریف ، ۴ تا النگو حداقل ۱۰ گرمه که فک نکنم با این وضعیتی که گفتی بگیرن ، به یه چیز میانه ای راضی باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar‍ نی نی یار لطفاً تاپیک مو تعطیل کن خواهش میکنم🙏🏻

امضامو بخونید و برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید من تاپیک حذف  نمیکنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

طرف ما بعد شام واسه عروس یلدایی میبرن حتما یه تیکه طلا هم میخرن

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

اینا رو بسپر به بزرگترا خودت اصلا بحث نکن الکی اعصاب خودتو خرد نکن ،بذار خودشون به توافق برسن ،هرچی گفت بگو به خانوادم بگو بذار پدر و مادرت جواب بدن بهش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

آره بخدا شاخ درآوردم ،گفت برای یلدا برای من بخرین،ما مشهدی هستیم

کنار اون کت چندتا لوازم آرایشی مث ماتیک و ریمل و لاک هم براش بخری حتما.. جاتون انگاری عوض شده.. ب مناسبت عروس عوض اینکه طلا بیارن مانتو یه تومنی میارن.. اونوقت خودش کت چرم چند میلیونی انتظار داره...نمیگنا اینا قراره جهازم توو این گرونی بخرن.. حداقل باری رو دوششون نشیم.. 

اینجور تاپیکهارو میبینم فقط میگم از الان برای بچه هام فقط طلا بخرم.. با این سرعتی ک مملکت ب سوی تورم و گرانی میره فک کنم چند سال آینده هیچ جهازی نمیشه گرفت.. مناسبتها تا این حد تجملاتی.. مدارس و دانشگاهها شهریشون خدا تومن.. عروسی گرفتن ب هزینه الان میلیاردی شده.. نه توانش هس و نه آدم میتونه کم بیاره.. بهترین کار اینه از الان برای آینده بچه هامون فقط جم کنیم.. من قطعا نمیتونم تاب بیارم دخترم اینحور مواقع سرش پایین باشه.. یکبار ببینم اینجوری غم ب دلش اومده سکته زدنم حتمیه.. کاش همه والدین بفکر غرور بچه هاشون باشن.. 

این میگه شما باید برای منم کت چرم و کفش و دورس و.. بخرین

بگو هرچه شما بردارین منم برمی دارم کت برداری مدم پالتوب می دارم 

پیراهن برداری من مامتوشلواربرمی دارم تازه طلاهم جداست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

گفتم میگه کی الان تو این گرونی برای عروس سرویس طلا میخره ،گفتم لااقل چهارتا النگو نازک برام بخر گفت ...

اینجور وقتها بگو چطوره برای شما گرونیه برای پدرمن نیست؟ بازبون خوش بعدبگو عزیزم چشم من هوای تورادارم اما این مراعاتها باید دوطرفه باشه درسته؟

توهم میگه لباس چندمیلیونی بردار بگو مقدور نیست عزیزم 

همونطور که اون میگه ندارم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

باور کن طلا که نمیخرن ،آب از دستشون نمیچکه ،سوهرم یک قرون با کلی منت بهم میده ،میگه تا وقتی نرفتیم خ ...

بی تعارف بگو اگه طلا و سرتا پا لباس زمستونی بگیرین و اجیل و میوه و... ماهم شام میدیم. وگرنه هرچی دیگه گرفتی خودت با پدرمادرت بردار بیا یک عصر و برین خونتون بعدش

نه من گفتم شب یلدایی نگیریم ولی اون میگه باید خانوادت برای من داماد بگیرن

چقد پررو. اون داره زن میگیره.

اصلا خیلیا تو همون مشهد به داماد یلدایی هیچی نمیدن. فقط داماد برای عروس میبره‌

معلومه خودت و خانوادت خیلی ساده این