2777
2789
عنوان

من می‌خوام شب یلدایی نداشته باشم

6069 بازدید | 194 پست

تقریبا ۵ ماهه ازدواج کردم ،خانواده شوهرم آدمایی نیستن که برن برام طلا بخرن ،با این هزینه و خرجای گرون گوشت و برنج و آجیل و میوه بابام توانایی گرفتن شب یلدایی برای منو ندارع،یعنی اگه ما ۲۰ میلیون بخوایم شام و پذیرایی حسابی بدیم واسه همه ی اون مهمونا در کل اونا برای من عروس چیزی نمیارن یا کلا فقط یک مانتو یک میلیونی میخرن ،بنظرتون چکار کنم؟ به شوهرم بگم نمیخوام؟

چند روز پیش شوهرم منو برد بازار گفت برام کت چرم چند میلیونی بخر برای یلدا

میشه واسه خونه دار شدن منو شوهرم یک صلوات بفرستید❤️🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بگو مستقیم

وقتی دوطرف پولی ندارن چه کاریه

یااینکه شماهم ساده برگزار کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اگه اینجوریه بگو ما رسم نداریم

باور کن طلا که نمیخرن ،آب از دستشون نمیچکه ،سوهرم یک قرون با کلی منت بهم میده ،میگه تا وقتی نرفتیم خونه خودمون خرجت با باباته ازون طرف هم سرویس خدماتی هم میخواد تا نیازشم برطرف بشه ،🙁

اینا چیه!!کت چرم داماد ،غذا دادن ،فقط برای عروس کادو میبرم و تمام

این میگه شما باید برای منم کت چرم و کفش و دورس و.. بخرین

دیگه بگو مستقیموقتی دوطرف پولی ندارن چه کاریهیااینکه شماهم ساده برگزار کن

بابام خودش حقوقش بزور میرسه ۲۰ تومن بعد باید کل حقوق ماهسون بده به یک شب شام☹️