2777
2789
عنوان

رابطه من با هَووم عکس😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترررررقبلش حالشو میگرفتین بعدددد کاتبا ی پیج فیک میرفتین دایرکت پسره میگفتی من میدونم همزمان با دو ...

خیلی ساده ای ک فکرمیکنی همچین پسری برااین ک خیانتش لو نره پول میده

چون اگر کسی که ۳سال باهاش بود براش مهم بود ک بهش خیانت نمیکرد

یا اگر اسی براش مهم بود با پارتنر ۳سالش کات میکرد

ن اسی براش مهمه ن اون دختره

حتی ممکنه باچندنفر دیگه جهت سرگرمی باشه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

چه بیکارید خوش به حالتون♥️

چه بیکاری تو از زندگی من خبر داری!؟

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

منم وقتی ۲۱ سالم بود دوست دختر پارتنرم بهم پیام داد. بعد فهمیدم اون خیلی از من خنگ تر بوده. درسته من خیلی به پسره دل بسته بودم ولی حداقل عکس قدی نداده بودم. دختره عکس قدی در همه حال با لباس باز بهش داده بود.

آخرم پسره گفته بود عکس چیزتو بفرست😑😑😑😑😑

خیلی اوضاع دارک بود

۱۴۰۴/۷/۲۵

خیلی ساده ای ک فکرمیکنی همچین پسری برااین ک خیانتش لو نره پول میدهچون اگر کسی که ۳سال باهاش بود براش ...

بستگی به پسره داره

خودم بشخصه دو سه تا ازین رابطه ها دیدم که حسابی پسررو سوزوندن و خب پسره هم هیچ غلطی نمیتونست بکنه

اسی فاز رفاقت بااین دختره هم برندار

رفیقای بچگی هم باز ب ادم ضریه میزنن

این ک اکس اکسته

ممکنه سرحسادت یا سراین ک طرف باتو بهش خیانت کرده ب مرور زمان ی ضربه ای بهت بزنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بستگی به پسره دارهخودم بشخصه دو سه تا ازین رابطه ها دیدم که حسابی پسررو سوزوندن و خب پسره هم هیچ غلط ...

این میداد ۱۰ تومنم میداد ولی ما ب فکرش نبودیم 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

چقدر خوب امبدوارم بتونین حالشو بگیرین اگه دوست داشتی میشه عکس پسررو خودت رو بزاری

پاککردم عکسشو