الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترررررقبلش حالشو میگرفتین بعدددد کاتبا ی پیج فیک میرفتین دایرکت پسره میگفتی من میدونم همزمان با دو ...
خیلی ساده ای ک فکرمیکنی همچین پسری برااین ک خیانتش لو نره پول میده
چون اگر کسی که ۳سال باهاش بود براش مهم بود ک بهش خیانت نمیکرد
یا اگر اسی براش مهم بود با پارتنر ۳سالش کات میکرد
ن اسی براش مهمه ن اون دختره
حتی ممکنه باچندنفر دیگه جهت سرگرمی باشه
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
منم وقتی ۲۱ سالم بود دوست دختر پارتنرم بهم پیام داد. بعد فهمیدم اون خیلی از من خنگ تر بوده. درسته من خیلی به پسره دل بسته بودم ولی حداقل عکس قدی نداده بودم. دختره عکس قدی در همه حال با لباس باز بهش داده بود.
ممکنه سرحسادت یا سراین ک طرف باتو بهش خیانت کرده ب مرور زمان ی ضربه ای بهت بزنه
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀