2777
2789
عنوان

رابطه من با هَووم عکس😍😍

3815 بازدید | 145 پست

بچه ها منو این دختره از یه پسر بازی خوردم اون ۳ سال من ۶ ماه 

همزمان با جفتمون بود

الان چتمونو ببینید 

دکمشو زدیم هردو 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمام عکست که نیمده ولی برگام

عزبزم لینکو کپی پیست کن تو گوگل

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

لایک

عادی سازی نکنید نیکا دیگه نمیتونه آهنگ بخونه. مهرشاد نمیتونه پیتزا درست کنه. سارینا خط چشم کشیدن یاد نگرفت. کیان رنگین کمان رو دیگه نمیبینه. خدانور نتونست شناسنامه بگیره. حدیث دیگه نمیرقصه. حنانه لباس عروسشو نپوشید. نوید دیگه کشتی نمیگیره. پژمان عروسی داداش رو ندید. حمیدرضا دیگه موتور سوار نمیشه.مهسا نتونست گوینده بشه. پونه و آرش نتونستن ماهگرد بگیرن. یلدا دیگه تولدشو جشن نمیگیره. مجید رضا تتوی شیر و خورشیدش شکست. ایلار دیگه خانم دکتر نیست. یادتون نره ها باشه؟ امضا تا ابد و یک روز خواهد ماند                       بابا حکم هارو دادن حکم من اعدامه به من مامان چیزی نگو . عرب: این زنان هستند که مارا تحریک میکنند و اگر متواضعانه لباس بپوشند مشکلی نخواهد بود           کوروش بزرگ : حجاب زنان پلک های مردانمان است چشم که هرزه باشد هرچقدر هم که حجاب داشته باشی همانطور که بخواهند تورا تصور میکنند. حرام زادگان عرب پرست ریپلایی ننمایید 

دختررررر

قبلش حالشو میگرفتین بعدددد کات

با ی پیج فیک میرفتین دایرکت پسره میگفتی من میدونم همزمان با دو نفری اگه ی مقدار مثلا ۲ تومن پول نریزی بهم میرم به ار دوتاشون میگم

پولو میگرفتبن پنجاه پنجاه

بعد سیکشو میزدین

اه

@سارههههههههههههه‍ 

جوری که دخترا پشت همن : 🥹💘

کاری‌ به‌ کسی‌ نداشته‌ باشید ، طرز‌ تفکر‌ هر‌ کسی‌ اندازه‌ ظرفیتشه سعی‌ نکنید‌ چیزی‌ رو‌ که‌ شما‌ باعثش‌ نیستید‌ رو‌ تغییر‌ بدید رها کنید و بزارید تو همون لول بمونه https://daigo.ir/secret/71666606131