2777
2789
عنوان

رابطه من با هَووم عکس😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3878 بازدید | 146 پست
بینی شو دیدی ؟؟؟ همون بسه براش

بله عکس این کاربرو دیدم از حرفش تعجب کردم😂🙂

ب هر حال قیافش هرچی هست من تا حالا عیبی ازش نگرفتم چون دوست ندارم دل کسی بشکنه

یه بار عکس خودشو دوست پسرشو ناشناس گذاشت گفتم پسره بهتره اونم اگ میدونستم عکس خودشه میگفتم تو بهتری

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عادت دارم دخترای دهاتی ‌و زشت بهم حسادت کنن💅🏻

اکر  قرار به. دهاتی بودن باشه تو شهرستانی دهاتی هستی من که بچه ناف تهرانم فقط خواستم بهت بفهمونم پی پی خاصی نیستی که از کسی بخوای ایراد بگیری 

اکر قرار به. دهاتی بودن باشه تو شهرستانی دهاتی هستی من که بچه ناف تهرانم فقط خواستم بهت بفهمونم پی ...

برای همین دنبال دکتر پوست و مو تو اصفهانی؟ 

خز بودن ازت میباره 

ناف تهرون؟ 🤣 مثل لات های حبس کشیده حرف میزنی

برای همین دنبال دکتر پوست و مو تو اصفهانی؟ خز بودن ازت میباره ناف تهرون؟ 🤣 مثل لات های حبس کشیده حر ...

اون برا خودم نبود برا دختر دایی ام بود 

اره تهرانی های اصیل همین طوری حرف میزنی 

برو شخم بزن بیین بازم چیزی پیدا میکنی 🤣

طولانی ترین رابطه اش با من بوداونم یه حسود مثل تو بود

باشه اینو نگی چی بگی مهم اینه تو هم مثل بقیه  رفتی قاطی زباله ها خب دیکه دوست ندارم ادامه بدم فکر کنم به اندازه کافی شستمت فقط یادت باشه تو چهره هرکس زیبایی هاشو ببینی نه یکی دوتا ایراد که خودت بیشترشو داری 

تو عکس که خیلی خوشگلهکلا دست به خودت نزن خیلی نازیمصنوعی نشو

اساتید گفتن دماغت به صورتت نمیاد 🫠😂

البته من قصد عمل ندارم اونقدری بد نیست بخوام عمل کنم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚