2777
2789
عنوان

با ده تا پسر بودم قبلا

468 بازدید | 42 پست

۲۰سالمه رابطه اولم تو۱۴-۱۵سالگی بود زمان کرونا یه سال اینا طول کشید لات بودم خانوادم مخالف بودن کات کردم بعدش با استادم دوماه بودم بعد ولم کرد رفت خیلی عذاب کشیدم برگشت متاسفانه قبولش کردم ولی دیگ دلم باهاش نبود کات کردم بعد با یکی دوسه هفته حرف زدم جهت اشنایی توجهش کم بود با اونم تموم کردم بعدش با یکی بودم یه ماه اشنا شدیم بهم خیانت کرد بعد اون بعد کنکور وارد رابطه شدم بعد دو ماه خیانتشو فهمیدم کات کردم حدود یه ساله وارد رابطه نشدم

درواقع نمیدونم مشکل از چیه با هرکی اشنا میشم یه مشکلی داره هرکی میاد جلو یکم حرف میزنی جهت اشنایی میگن اکس طرفه خسته شدم

دلم رابطع نمیخاد ولی دلیل اینا چیه به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هنوز خودت و اهدافت رو نشناختی و کشف نکردی بعد چطور میخایی با این سن کم تجربه های موفق تو شناخت آدمها و ارتباط داشته باشی 

امون بده به خودت انگار فقط میخایی یکی باشه کنارت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

۲۱سالمه کلا با ۲نفر بودم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

همه چی به کنار فقط بگو چطور اسماشون قاطی نمیکردیی لعنتیی

من سه تا دوست دارم تقریبا هر سری موقع حرف زدن اسماشونو جا  به جا میگم😭😂

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

تو هنوز خودت و اهدافت رو نشناختی و کشف نکردی بعد چطور میخایی با این سن کم تجربه های موفق تو شناخت آد ...

نه 

ببینید یکم ظاهرم مورد توجهه نمیگم خوشگلم یاچی ولی پیشنهاد زیاد داشتم گفتم فرصت بدم اونم همش اونجوری شده 

وگرنه خودم شغل دارم دانشجوام

یه دقیقه نرو تو رابطه ببینیم چی به چیه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...