2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌معلمش‌گفت اول دوباره بخونه نتونستم واقعااااا قبول کنم خیلی باهاش تمرین کردم برااملا امتحانات پایا ...

عزیزم من دخترم اصلا پایه اول نخوند انلاین بود همسرم هم سرطان داشت درگیر بیمارستان اینا بودم دیگه تابستون مدیر و معاون کمکش کردن نذاشتن تکرار پایه بشه بعد کم کم بهتر شد دوباره سوم چهارم افت داشت پنجم بهتر شد الان ششم هست ماشاالله عالی هست خوب سر کلاس گوش میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
املا افتضاح افتضاح روخونی افتضاح ریاضی اینا قشنگ بلده چون‌املا ضعیف ریاضی نمیتونه سوال بخونه جواب نم ...

Dyslexic نیست؟

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اگه تبریزی من چندتا معلم خیلی خوب معرفی کنم ؟؟؟

نه عزیزم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
Dyslexic نیست؟

یعنی چی عزیزم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
آرد بریز تو یه سینی بهش بگو کلمه بنویسه با بازی باهاش تمرین کن بزار لذت ببرهیا از این وسایل کمک آموز ...

بخدا باورت میشه وقت اینکارا اصلا نمیشه انقدر تکلیف داره و انقدر کند نویسه تا اپتارو ‌بنویسه مگ تایم میشه

الان میخوام براش بگیرم از کجا بفهمم خوبه دهدبار ب معلمش گفتم‌میگه من‌نمیتونم گفتمدخب معرفی کندبهمدگ ...

نمیدونم والا کدوم شهری؟ از مادرای بقیه دانش اموزا بپرس حتما سراغ دارن .حتما هم زیر نظر داشته باشش ک کارش خوب باشه من خواهرم شرایط شمارو داره هر معلم خصوصی میبرن فایده نداره .یکیش ک اصلا خودش تکالیفو حل میکرد 😁

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من‌معلمش‌گفت اول دوباره بخونه نتونستم واقعااااا قبول کنم خیلی باهاش تمرین کردم برااملا امتحانات پایا ...

معلم نمیتونه معرفی کنه شاید اصلا کسی رو سراغ نداره. دخترخاله من پسرشو میبره یه آموزشگاه کلاسم چهار پنج نفریه ولی کاملا راضیه الان چهار ساله میفرسته همونجا.

نگران نباش درست میشه‌‌. فوقِ فوقِ فوقش اینه کلا استعداد درس خوندن نداره نمیخونه! غصه چیو میخوری انگار همه تحصیل کرده‌ها در بهترین جایگاهن! تازه الانه، خیلیا میگن با توسعه تکنولوژی بیست سال آینده اصلا چیزی به اسم تحصیلات این مدلی باقی نمیمونه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
املا افتضاح افتضاح روخونی افتضاح ریاضی اینا قشنگ بلده چون‌املا ضعیف ریاضی نمیتونه سوال بخونه جواب نم ...

منم پسرم املا ضعیف بود کلی غلط می‌نوشت ، هر املایی که می‌نوشت میدادم خودش تصحیح میکرد و درستش رو زیرش می‌نوشت الان خیلی بهتر شده

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟