2777
2789
عنوان

اگه خدا خواست و باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو مراحل ای وی افم شوهرم میگه چرا به مادر من نگفتی خواستم بهش جواب منطقی بدم

بگو هنوز نه به داره نه به باره.  یوقت الک همه رو خبردار نکنی

بگو بزار صدای قلب بچه رو که شنیدیم و جواب سونوگرافی اش که امد و خیالمون راحت شد بعد با یه جعبه شیرینی می ریم و به دل خوش به همه می گیم!  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

😨😨😨😨😨😨😨😨😨 واقعا!

بخدااا دوستم دوماه قهر اومدتا بچش بزرگ بشه بلکه مادر شوهره ول کنه تهش چهار ماهه شد بچشم پسر بود مادر شوهره گف نه پسر من کم سنه از الان بچه داشته باشهک چی شه طفلی دوستمو به یه بهانه بردن دکتر شناسو به زور تو عمل انجام شده گذاشتن سقط کردن 

بخدااا دوستم دوماه قهر اومدتا بچش بزرگ بشه بلکه مادر شوهره ول کنه تهش چهار ماهه شد بچشم پسر بود مادر ...

نمی دونم ولی اگه دوستت انقدر بی دست و پا بوده که بچه تو شکمش انقدر راحت سقط کردن حتی اگه بچه رو هم به دنیا می اورد به بازی دیگه سرش درمیاد اوردند

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.