2777
2789
عنوان

چقدر مردا بی درکن مخصوصا نامزدم

521 بازدید | 43 پست

دیشب هرچقدر بهش گفتم پریودم دلم درد میکنه نمیتونم ،آنقدر مسخره بازی درآورد که منم کوتاه اومدم(رابطه کامل نداریم)  واقعا چه گهی بود خوردم من نامزد نمیخوام شوهر نمیخوام اصن ،دلم بشدت درد میکنه 😭چیکار کنم چیز دارویی میس بخورم خوب بشم؟؟

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل نیس ک چ ایرادی داره

همون تح ریک شدنه،دل دردمو تشدید کرد خیلی

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنید؟؟

نامزدی برای شناخته نه رابطه

الان فهمیدی خودخواهه بنظرم ادامه ندی بهتره

دو روز دیگه رابطه مقعدی هم ازت میخواد و فقط بفکر لذت خودشه نه سلامتی تو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
منم متاسفانه همین مشکلو دارمماهم هنوز رابطه کامل نداریمولی روزایی کع پریودم واقعا دلم میخواد استراحت ...

همون خیلی لوسه ولی خیلی دوسش دارم خیلی نمیتونم بهش بگم نه

این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنید؟؟نامزدی برای شناخته نه رابطهالان فهمیدی خودخواهه بنظرم ادامه ندی ...

وا چه طرز حرف زدنه؟ هرکی با حلال خودش رابطه دارهرعتیقس هرکی تو دوست دختر پسری رابطه داره لابد روشن فکره!

این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنید؟؟نامزدی برای شناخته نه رابطهالان فهمیدی خودخواهه بنظرم ادامه ندی ...

ما عقدیم 

ماهم مشکلمون همینه اون تازه درخواست نمیکنه اما من میفهمم تازه بعضی موقع ها میگه کمر درد میشی ولی خوب من چاره ای ندارم میگم گناه داره

اگر مشکلت تحریک شدنه اصلا اینجور مواقع به یه چیز دیگه فکر کن‌ به بدبختیات فکر کن تضمینی جوابه⚘️😂حالا میتونه اون بدبختی اخلاق مادرشوهرت باشه یا قسط سر ماه یا استرس مراسمات😂

وا چه طرز حرف زدنه؟ هرکی با حلال خودش رابطه دارهرعتیقس هرکی تو دوست دختر پسری رابطه داره لابد روشن ف ...

شما ارزش خودتونو نمیدونید به من مربوط نیست!!
وقتی گفته نمیتونم و مجبورش کرده

مصداق بارز تعرض و تجاوز جنسیه

چقدر خودتونو بی ارزش میکنید!

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.