2777
2789
عنوان

انتخاب شما مجردیه یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 69 پست
حالا این نشد یکی دیگه ولی ازدواج میکنم شرایطمم هر چی باشه ازدواج میکنم تا کی تنها باشم

چندسالتونع ارع واقعا منم میگم تا کی

مجردی ادمو رو ب فساد میبره انگارچون تحکل تنهای سخته

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ترانزیت داریم خداروشکر خوبه ماهی تقریبا سیصد هستش

کسی ک اف اچ داره کامل مال خودشه خوبع؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
از چ نظر؟من فکر میکنم متاهلی خیلی ترسناکه و ریسک ازدواج ب شدت بالاس

افرین منم میترسم ا متاهلی از خیانت و...

عزیزم من تاپیک قبلتو دیدم که گوشیت زود شارژ تموم میکنهمنم ماه اول همینجوری بود گوشیمبهتره که گوشیت ش ...

عزیزم شارژرم۴۵واته

یعنی کاری نکردین خودش درست شد؟

خب مبارک صاحابش من نظر خودمو گفتم از اون مدل خوشم میاد ولی برا مزاح گفتم وگرنه به غیره شوهره شما کلا ...

خخخخ  دیگه وضعشون توپه میگیرن شوخی میکنم   این چیزا به ذات طرفه نه شغل دکترم داریم چنتا زن داره هرچیز به ذات طرفه من همسرم  حتی قلیانم نمی‌کشه میگه حیف دندانم نباشه سیاه سه 

مسافرت و اینام میری؟

همش کار کردم یا درس خوندم اما خب "خوب تونستم پس انداز کنم وضعیت اقتصادی خوبی نداشتیم الان یکم بهتر شده همزمان درس میخوندم و کار میکردم یکم که بهتر شد الان نشستم خونه دارم درس میخونم واسه ازمون 

ی دوره بود من تایم کاریم به ۱۲ ساعت میکشید فرداش میرفتم سرکارحتی اخر هفته ها روزای تعطیلم کار میکردم اما الان تو خونه ام تایم برای درس دارم نمیخوام این فرصت رو از دست بدم 

پس این خواستگار کنسله

اخه همع شرایطش عالیه

با خانواده.پولدار.خوش برو رو

خخخخ دیگه وضعشون توپه میگیرن شوخی میکنم این چیزا به ذات طرفه نه شغل دکترم داریم چنتا زن داره هرچی ...

همسر شما گلیست از گل های بهشت 

مراقبش باش 

بنظرم تو سفر هاش حتما باهاش برو هم تنها نمی مونه

هم خوش میگذره بالاخره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
همش کار کردم یا درس خوندم اما خب "خوب تونستم پس انداز کنم وضعیت اقتصادی خوبی نداشتیم الان یکم بهتر ش ...

من درسو اصلا دوست ندارم

اونم اوکیهنه خود به خود اوکی شد داده های یسری برنامه هارو هم بستم گوشیم نوت 14

کدومارو

میشه لطفا ب منم بگین

کسی ک اف اچ داره کامل مال خودشه خوبع؟

بله عالیه هرکس میگه نه باور نکن هر شغلی می‌تونه معتاد داشته باشه هر شغلی می‌تونه زن صیغه کنه حتی شب پیشش زنشبیخ گوشس بخوابه اینا به ذات طرفه وگرنه همه ارزوشونه همراه با خیال راحت خرج کنن مسافرت خارج کشور برن طلا بخرن در رفاه باشند نه با حقوق کارمندی تا آخر ماه هزار تومان دوتومن کنن