2777
2789
اگز دیوهدباشی سریال را که باید درک کرده باشی چرا اینطور شد

این جمله استارتر کنایه اس 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم بیشتر از احادیث ساختن

انقد دلم میخواد یه کتاب پیدا کنم که منبعش ایرانی نباشه 

مثلا مصری ها درباره یوسف نوشته باشن

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

در تورات هم مثل قران خلاصه نوشته شده

نمیدونم 

مراجعه به تورات نکنید 

یه جستجو بزنید روایات رو دربیارید در این باره.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

برای خدا محالی وجود ندارد

و زلیخا یک نشانه است برای کسانی که میفهمند

راه است 

لطفا از خودتون تز در نکنید چون زلیخا

فلان کارا کرد خدا دعاش را قبول کرد

هر کسی میخاد به حاجتش برسه

باید اصل داستان را پیدا کنه 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
نمیدونم مراجعه به تورات نکنید یه جستجو بزنید روایات رو دربیارید در این باره.

چرا نباید به تورات مراجعه کرد ؟

تاریخ مصر که هیچی دربارش نگفته

واقعا منتظر بودید از تاریخ مصر بخونیدش؟؟

همین الان جلوی روی خودمون داره تاریخ ده سال پیش تحریف میشه یعنی براتون عجیب نیست که بخواهید تاریخ چند هزار سال پیش به کشوری به درستی  همه چیز رو مکتوب داشته باشه؟!

عجیبه که چند ماهه این تاریخ مصر ننوشته رو هی دارم می بینم و همه هم بش استناد می کنند!

در ضمن من خودم تو کتاب تاریخی سینوهه به شخصیتی برخوردم که خیلی شبیه به شخصیت حضرت یوسف بود 

ولی خیلی گذرا به این شخصیت اشاره شده و اسمش رو هم چیز دیگه ای گفته

ممکنه همینقدرش مونده باشه و باقیش رو تحریف و حذف کرده باشند طی این چند هزار سال

منبع این صحبتتون چیه چه کتابی دربارش هست من کامل بخونم

کتابی که همه اش رو یک جا داشته باشه نمیتونم بگم ولی

تاریخ طبری 

قصص‌الانبیا 

تاریخ یعقوبی 

و تو کتاب تاریخ مصر باستان هم اشاره کوتاهی شده و رد شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کتابی که همه اش رو یک جا داشته باشه نمیتونم بگم ولیتاریخ طبری قصص‌الانبیا تاریخ یعقوبی و تو کتاب تار ...

مرسی💚

فقط من ی سوال دارم 

چرا تو دوران قحطی گندم ذخیره کردن ولی به فکر ذخیره اب نبودن 

اب که حیاتی تره چیکار کردن تو قحطی ۷ ساله بدون اب؟؟؟

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
واقعا منتظر بودید از تاریخ مصر بخونیدش؟؟همین الان جلوی روی خودمون داره تاریخ ده سال پیش تحریف میشه ی ...

کتاب سینوهه که تخیل نویسنده اس