دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 14086 بازدید | 1404 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 چطوری انقد درست میگی؟! اولین چیزایی که به ذهنم میاد رو میگم بلافاصله یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
فشششششفشه عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 591 بله عزیزم خانومی به اسم سمیراطلاق داره یاشوهرش برمیگرده الان تقریباطلاقش تمومه ؟؟؟؟
نسیمخنک عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 2826 اولین چیزایی که به ذهنم میاد رو میگم بلافاصله بنظرت با پسر عمم ازدواج میکنم؟دوسم داره؟باهاش خوشبخت میشم؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 منم میگی قربونت من کی شاغل میشم و شغلم خوبه؟به نظرت ارشد بخونم؟همسرم و ویژگی ها و زمان و مکان آشنایی ... تو دو یا سه سال دیگه شاغل میشی آره ارشد رو بخون احساس میکنم از طریق درس ازدواج میکنی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23885 موفق میشی توش شخصیت همسرایندم بلوبری؟یکی الا گفت اخلاقش تنده جدا میشی حس تو چیه؟بچه زن عموم چیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نسیمخنک عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 2826 اولین چیزایی که به ذهنم میاد رو میگم بلافاصله چطوری اولین چیزایی که به ذهنت میاد درسته؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 اها خوب بنظرت من بااین کارهام دلشو زدم?بعد چرا از صحبت کردن بامن فراریبنظرت دوست دارم باهام باشه یان نه دلشو نزدی میاد سمتت خودش یک مدت پیگیرش نباش یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
sahar_1468 عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1322 تو دو یا سه سال دیگه شاغل میشی آره ارشد رو بخون احساس میکنم از طریق درس ازدواج میکنی عزیزم لطفا حس ع رو نسبت بهم میگی و رابطه مون چطور میشع ممنون
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 چطوری اولین چیزایی که به ذهنت میاد درسته؟ خب برا همین میگم حس ششمی هستم 😂😂البته خیلی وقتا هم درست نیست یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
نسیمخنک عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 2826 خب برا همین میگم حس ششمی هستم 😂😂البته خیلی وقتا هم درست نیست اخه فک کردم تمرین یا مدیتیشن خاصی انجام دادی
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 سلام عزیزم حس ت نسبت به زندگی مشترک من چیه بالاخره تکلیف چی میشه طلاق یا بازگشت؟من بچه دار میشم؟وکیل ... حس میکنم جدا میشی البته امیدوارم اشتباه بکنم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 مرسی همون رشته ای که میخوام میارم ؟ یس یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 یعنی اونم معلمه؟ خصوصیاتش میگی ساده و سربهزیر نجیبنه لزوما معلم نیست ممکنه خواهرش معلم باشه معرفی بشید بهم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
z7a7 عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 121 خب برا همین میگم حس ششمی هستم 😂😂البته خیلی وقتا هم درست نیست من کی ازدواج میکنم؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8413 میشه بگی نی نی من چیه؟؟ پلیززز دختره یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜