2777
2789
عنوان

پول برقتون چقدر میاد⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 66 پست
برای ما ۱۴۰۰ اومد که ۳ برابر دفعات قبله ولی برای مادرشوهرم که خونه ویلایی دارن نزدیک ۸ تومن اومد

خونه ما هم ویلاییه یازده میلیون اومده اعتراض کردیم چون همیشه میلیونی بود نه دیگه انقد نهایت همون هشت تومن

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنماگر کنتور تون جدید هست که احتمال زیاد همینطورهساعات پرمصرف ، سعی کنین کمتر وسایل پرمصرف ا ...

کنترمون جدید نیست

ولی همین ساعات پرمصرف جدیدا کارامو میکنم ،بخاطر اونم میتونه باشه

عادت کردم چندوقته ،شبا کارا رو بکنم

دیگه باید رعایت کنم🫠😂

باور کن کنتر خراب ۸ تا که الکی نیست

پس ما چی بگیم؟واسه ما که یازده تومن اومده باورم نمیشه رقمایی که میگید چرا واسه ما انقد زیاد میاد؟صد و پنجاه دویست واقعا میاد واسه بعضیا؟حتی معاف؟

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

برای ما ۱۲۰۰ ، موندم چطور استفاده کردیم این قیمت اومده ،اب ۹۰۰ هزار ،فکر کنم دیگه باید پول حقوق مون ...

والا به قران 

کلا هیچی بشینیم نگاه 

تازه خونه ما در طول یه ماه نیم ساعتم تی وی روشن نمیشه

بعد من دوتا یخچال دارم شوهرم میگه باید بکنیمش یکی پول برقشون زیاد میاد🫠🙂😂 حقم داره ،نمیدونم 

دیگه از هیچیم استفاده نکنیم بشینیم همو نگاه کنیم