2777
2789
چرا واقعا هميچن چيزي ميگن با غريبه ها بد نيستن انا اينجوري هم نيست كه خونگزم باشن سر شون به كار خودش ...

من اصفهانی نیستم ولی ۲۰سال اونجازندگی کردم نمیخوام به کسی توهین کنم ولی ازمردمش اصلاخوشم نمیاد.حتی دانشگاه هم که میرفتم همکلاسیای اصفهانیم سئوال ازشون میپرسیدم جواب نمیدادن یاازعمداشتباه جواب میدادن

من اصفهانی نیستم ولی ۲۰سال اونجازندگی کردم نمیخوام به کسی توهین کنم ولی ازمردمش اصلاخوشم نمیاد.حتی د ...

نميدونم والا چي بگم اميدوارم خدا هميشه آدما خوب سر راهمون بزاره

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالی گفتی بیشتر بگو  میخوایم تصمیم بگیریم  و اینکه به نظرت مردمش با شوهرم کنار میان ...

اصفهانیان خیلی زرنگو حساب گرن

اگ شوهرت آدم ساده ای هست اصلا جاش تو بازار اصفهان نیست

احترام‌ زیادی به اصفهان دارم بسیار زیبا ولی 

من که خودم اصفهانیم تازه لیسانس گرفتم نمیدونم واقعا از خساست هست یا هر چی انگار واقعا راسته 

همه چی سنتی هست در کار اگه پارتی نداشته باشی همیشه سخت کار گیر میاد 

آموزش هم بدن منت میزارند 

ودر کار خیلی سخت میشه رشد کرد حقوق هم‌ در شرکت های خصوصی 20 الی 30 درصد زیر حقوق میانگین کشوری هست اینو یک ممیز مالیاتی گفت