طفلکی بازنشسته و تنهاست چقدر مگه مصرف داره فقط یکم کولر استفاده میکنه
کنتور برق شون شاید مشکل داره
اگر پمپ هم دارن , برای اونم ممکنه باشه
کلا باید سیم کشی شون بررسی بشه
طبیعی نیست
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امروز ۱۰ آبانه خبهمون اوایل مهر چندبار روشن کردم فقط واقعا اونقدری نشدفر نمیدونم چطوری حساب کنم پول ...
اما در کل اسپیلت قیمت رو می بره بالا..... شوهرت خسیسه ولی 😁 به فر روشن کردن تو گیر داده این وسط
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ساعات پرمصرف ، سعی کنین کمتر وسایل پرمصرف استفاده کنین مثلا اطو یا ماشین لباسشویی و ....
چون اینطوری هزینه اش براتون زیادتر حساب میشه.... ولی کلا تعرفه رو بیشتر کردن....