2777
2789
عنوان

پول برقتون چقدر میاد⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما معاف میشیم هر ماه البته گرمسیر هستیم شما مگه چکار میکنید ۱۱ تومن

والا هیچی بچه هم نداریم دو نفر آدمیم فقط خیلی وسایل برقی واسه آشپزی استفاده میکنم در حد رفع نیاز نه این که مثلا کار خاصی...مث بقیه دیگه فقط متراژ خونه بالاس شاید بر اساس اونه 

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

والا هیچی بچه هم نداریم دو نفر آدمیم فقط خیلی وسایل برقی واسه آشپزی استفاده میکنم در حد رفع نیاز نه ...

چی بگم دو نفر ادم مگه چقدر غذا مصرف میکنن که وسایل برقی اشپزخونه زیاد مصرف میکنی شاید منطقه بالاشهر و پولدار هستید؟

اهان فکر کنم اون طرف گرون تر حساب بشه ببخشید یه سوال داشتم خانه داخل رشت قیمتهاش چه جوری هست؟ بعد زن ...

آره دیگه همه چی گرون شده

والا درست اطلاع ندارم از قیمت زمین و خونه بستگی به آپارتمان و ویلایی و زمین و منطقه داره فکر نکنم زیر ۶ تومن خونه پیدا بشه

چی بگم دو نفر ادم مگه چقدر غذا مصرف میکنن که وسایل برقی اشپزخونه زیاد مصرف میکنی شاید منطقه بالاشهر ...

نه پولدارم نیستیم آنچنان 

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه