2777
2789
عنوان

پول برقتون چقدر میاد⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 66 پست
طفلکی بازنشسته و تنهاست چقدر مگه مصرف داره فقط یکم کولر استفاده میکنه

کنتور برق شون شاید مشکل داره

اگر پمپ هم دارن , برای اونم ممکنه باشه

کلا باید سیم کشی شون بررسی بشه

طبیعی نیست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خدا لعنتشون کنه چقدر زیاد یهو اضافه کردنمیگم بهش مرسی عزیزمم💞💞

قربونت ، یه کاری کردن برای نفس کشیدن هم پول بدیم ،به شوهرت بنده خدا هم فشار مالی میاد خب کنجکاو شده چرا زیاد اومده حق میدم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ۱۰ آبانه خبهمون اوایل مهر چندبار روشن کردم فقط واقعا اونقدری نشدفر نمیدونم چطوری حساب کنم پول ...

اما در کل اسپیلت قیمت رو می بره بالا..... شوهرت خسیسه ولی 😁 به فر روشن کردن تو گیر داده این وسط

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

قربونت ، یه کاری کردن برای نفس کشیدن هم پول بدیم ،به شوهرت بنده خدا هم فشار مالی میاد خب کنجکاو شده ...

اره به خداا🤦‍♀️🤦‍♀️🫠

تابستون دوسه تموم میومد میگفتیم بخاطر اسپلیت و این چیزاست

پاییز پارسال مصرف برقمون حوالی ۱۰۰ نهایت ۱۵۰ بود 

خیلی تعجب کرد یهو دید ۱ تومن 🫠

مرسی عزیزم💞😘سر فرصت حساب میکنم

خواهش میکنم

اگر کنتور تون جدید هست که احتمال زیاد همینطوره

ساعات پرمصرف ، سعی کنین کمتر وسایل پرمصرف استفاده کنین مثلا اطو یا ماشین لباسشویی و ‌....

چون اینطوری هزینه اش براتون زیادتر حساب میشه.... ولی کلا تعرفه رو بیشتر کردن....

کنتور برق شون شاید مشکل دارهاگر پمپ هم دارن , برای اونم ممکنه باشهکلا باید سیم کشی شون بررسی بشهطبیع ...

فکر نکنم مشکی باشه پیگیری کرد ماههای قبل ۲ تومن بود الان گرون شده و از یه حدی پرمصرف باشی جریمه میشی